Videoer og presse om klang-oplevelser

Jeg vil for overskuelighedens skyld lægge en samlet oversigt op her.

Jeg startede med klangoplevelser allerede tilbage i 2014, men dengang havde jeg hverken hjemmeside eller en CVR registreret virksomhed. Det har jeg nu.

I 2014 blev jeg kontaktet af DR1, der ville lave en filmreportage om mig og de klangoplevelser, jeg tilbød klanginteresserede deltagere. Men dengang ville jeg ikke ud på medierne. Nej, jeg turde faktisk ikke. Jeg fik ondt i maven og måtte give bolden videre til en relevant i netværket.

Da en mindre TV station henvendte sig i begyndelsen af 2016, tænkte jeg, at det måske alligevel skulle genovervejes, så jeg sagde ja (mest fordi det var en lille tv station og at det ville være et få-tal af personer, der kunne se med) Dengang havde jeg lige fået lavet hjemmesiden her.

Optagelsen varer hele 24 minutter og omhandler mine klangmeditationer, klangmassage behandlinger, hvor der er to mænd der bliver interviewet og fortæller om forløb med klangmeditation og mindfulness, som de har deltaget på hos mig. SE med her: på TVdot.dk på YouTube

Tidligere i efteråret 2015, havde jeg udstillet mine malerier på et galleri, hvor jeg også havde mine klangskåle med og dengang kom en herre fra en endnu mindre TV station forbi og filmede, se med på: MLTV på Vimeo

Samme TV station filmede også min kirkeklangkoncert i samarbejde med en stress-forening og Vindinge Kirke i efteråret 2017. Det er en ret lang og uredigeret optagelse på ca 46 minutter, men se den, hvis du har tid og gerne vil “opleve klangen” omend det aldrig kan blive det samme, som når du oplever det live: MLTV på Vimeo

Efteråret 2017 henvendte Annette Hyldtofte fra Fyens.dk sig til mig og ønskede at skrive en pressomtale med mig og skålene – læs med her på Fyens.dk

 

 

Comments are closed.

Følg mig og få særlige fordele ;-)

Læs med, når jeg skriver om bl.a. stress, klang og de spændende udfordringer, jeg har som iværksætter. Desuden får du:

- Særlige invitationer med rabat fordele.
- Opdateringer på kommende klangoplevelser.
- Tilbud på kurser, medier og litteratur.

Nyhedsbrevet udsendes 2-4 gange pr. måned og du kan til hver en tid afmelde.