Sådan behandler du “trykken for brystet” og “åndedrætsbesvær”

Her er et bud på, hvordan du behandler dig selv eller andre med klangskålenes vibrationer og frekvenser.

Den her øvelse brugte jeg, da jeg i sin tid var så stresset, at jeg havde vejrtrækningsproblemer og trykken for brystet og ellers følte at mit hjerte sad helt oppe i halsen på mig.

Jeg følte mig klaustrofobisk hvis eller når jeg fik klangmassage og klangmassøren stillede en skål på brystet eller hjertet af mig. Jeg fik lyst til at fægte med armen og skrige højt, men det gør en stresset person som jeg, der gerne vil vise mig fra den venlige side, ikke.

Måske kender du det?

Der er også personer der oplever sorg over at have mistet noget og da er denne klangform også helt ideel.

Her får du et udpluk af, hvordan du kan behandle dig selv, “selvmassage med een klangskål”, når du oplever “trykken for brystet” eller “åndedrætsbesvær”. Jeg brugte min allerdybeste og på daværende tidspunkt den største af mine klangskåle:

1. Vend dig om, så du ligger på maven, læg nu skålen på dit solarplexus og anslå klangskålen 7 gange.
2. Flyt skålen til lænden og anslå den 7 gange.
3. Bring skålen videre til halebenet, rodchakraet og anslå skålen moderat 7 gange i et roligt tempo.
4. Flyt skålen til solarplexus anslå den 7 gange

Hvis du aldrig har fået klangmassage, så gentag trin  1-4 en uges tid, et par gange om dagen i ca 10-20 minutter inden du fortsætter med trin 5-8
5. Bring skålen til hjertechakraet og anslå den 3 gange moderat i et roligt tempo
6. Slut af med at sætte skålen på solarplexus og anslå den moderat 7 gange i et roligt tempo.
7. Læg skålen væk, slå gerne på den 3 gange evt. mens den står en armlængde væk fra dig – det kan være ved siden af dig, over dit hoved eller under briksen.
8. Lad klangene klinge af og tillad dig selv at ligge her 5-10 minutter, måske mere – uden at gøre noget.

Du kan evt lytte til een af mine klangmeditationer på godt 10 minutter undervejs: tryk her.

Husk at køllen eller køllerne du slår med, skal være bløde, så du får en “rund” lyd og langt større vibrationer. Oftest køber folk, der kommer hos mig en universalskål og en hård kølle. den hårde kølle frembringer en højere lyd og er ikke særlig effektiv til klangmassage.

Se en video på knap 2 minutter, der viser dig fremgangsmåden visuelt med to klangskåle på ryggen og den rette kølle: klik her.

Du kan købe køllerne hos mig – det skal dog helst være i forbindelse med, at du bestiller klangmassage behandling, eller du kan skrive til mig så sender jeg køllen til dig.

Læs gerne mit forrige blogindlæg: Klangmesterens bibel – tryk her.

Ønsker du flere teknikker til at kunne behandle dig selv med een eller flere klangskåle, så viser jeg dig nogle flere klangmassage teknikker på kurset “Selvmassage med klangskåle” – tilmeld dig mit nyhedsbrev og bliv inviteret på næste kursus.

Måske synes du om blogindslaget Klangmassage og tinnitus? så tryk her..

Klangmassage på fødderne - hvordan kan jeg give det på mig selv... tja, lad mig vise dig det.

Klangmassage på fødderne – er også enormt afstressende.

 

Du kan også bestille tid i klinikken til individuel klangmassage af 60 minutters varighed: kr. 625,- eller du kan booke en individuel klangmassage behandling (inkl. råd og vejledning til, hvordan du kan behandle dig selv med 1-2 klangskåle). Varighed 90 minutter kr. 800,- inklusiv moms. Som nyhedslæser får du mindst 20 % rabat på individuelle klang-oplevelser, såsom klangmassage.

Behandlingen foregår i Odense C, ring blot til mig (mobil 6066 1631) eller skriv en besked på nedenstående kontaktformular.

Ønsker du at købe en klangskål, kan jeg anbefale dig, at du starter med en universal klangskål til kr.1300,- eller en hjerte klangskål til mellem kr. 9-1800,- Dette kan du gøre efter en klangmassage behandling eller under et Snusekursus til Klangmassage eller 1-dagskurset: “Selvmassage med klangskåle”. Der kræves ingen forudsætninger for at deltage.

Tilmeld gerne nyhedsbrevet, hvor du får konkrete råd og tips om klangskåle, klangmassage, klangbad og kommende klangoplevelser.

Tak for at du læste med – du er velkommen til at dele opslaget i dit netværk og tagge eller Hashtagge mig med ordene: #AnneViese eller #Klangoplevelser på facebook eller instagram, så belønner jeg dig med et gavekort. Vinderne udloddes og får besked gennem nyhedsmailen.

Jeg ønsker dig en dejlig fredelig dag med eller uden klangoplevelser 🙂

Se gerne kalenderen

Eller læs mere om mig i UgeAvisen Odense

Bedste klanghilsner

Anne Viese

Til forsiden

Comments are closed.

Følg mig og få særlige fordele ;-)

Læs med, når jeg skriver om bl.a. stress, klang og de spændende udfordringer, jeg har som iværksætter. Desuden får du:

- Særlige invitationer med rabat fordele.
- Opdateringer på kommende klangoplevelser.
- Tilbud på kurser, medier og litteratur.

Nyhedsbrevet udsendes 2-4 gange pr. måned og du kan til hver en tid afmelde.