Min oplevelse af Anne Viese og hendes klangunivers

Min oplevelse af Anne Viese og hendes klangunivers.

Torsdag aften.

Ind af døren på AOF Hunderupvej. Vente i køkkenet. Hilse på de andre.
Så kommer Anne og henter os. Vi går i samlet flok ned af trapperne og hen af gangen til rummet, hvor man kan skimte de smukke varmtgyldne klangskåle i alle størelser. Der er gjort klar til os med madrasser, puder og tæpper. Vi sætter os til rette og er KLAR:)

Anne begynder aftenen med en præsentation af sigselv, klangskålene og hendes vej ind i klangskålenes verden. Ikke noget hokuspokus – Anne er en ung jordnær kvinde med stor viden og erfaring ud i meditation og klangskålenes magiske univers.

Alle kan være med – både nybegyndere ud i skåle og de der har nydt skålenes klang og vibration mange gange før.

Anne har opbygget et bredt udvalg af meditationer, åndedrætsøvelser og fantasirejser som hun gavmildt deler ud af på sine klangaftener. Jeg oplever en dyb ro, når skålenes vibrationer lyder og blidt mærkes i min krop, når Anne spiller på skåle, franskevindklokker og gong. Mit fokus i meditationerne fasholdes af klangskålenes lyd og svingninger. Min nattesøvn er som regel helt rolig og dyb ovenpå en aften i skålenes vibrationer og Anne’s selskab.

Helle Møller

En udstilling, hvor Anne Viese ønsker at lade beskueren stimuleres gennem flere sanser.

Torsdagsklang kl. 17-18.30 eller kl. 19 – 20.30 Hunderupvej 103 Odense M.

 

Tjek gerne klang-oplevelsers kalender oversigt, måske har du selv fået lyst til at deltage i et meditationsforløb…  se mere på kalender-oversigten – tryk her eller måske vil du bare gerne være med på torsdagsholdet, som Helle omtaler. Det starter torsdag i uge 38 – så tryk her på AOF´s tilmeldingslink: Ja tak vil gerne tilmelde mig med det samme 🙂

Comments are closed.

Følg mig og få særlige fordele ;-)

Læs med, når jeg skriver om bl.a. stress, klang og de spændende udfordringer, jeg har som iværksætter. Desuden får du:

- Særlige invitationer med rabat fordele.
- Opdateringer på kommende klangoplevelser.
- Tilbud på kurser, medier og litteratur.

Nyhedsbrevet udsendes 2-4 gange pr. måned og du kan til hver en tid afmelde.