Klangbad i EventyrHaven

Jeg spurgte deltagerne om deres klangoplevelse tirsdag d. 15. maj efter ca 30 deltagere havde oplevet at "blive badet i klange" i EventyrHaven ved Café Siesta. Du kan læse, hvad de skriver her (enkelte havde hørebøffer på for at gøre klangbadet mere intenst).

Lise Kirkeby; godt at have ørebøffer på - klangene blev mere tydelige. Udenomsstøj og gongernes for mig for høje lyde, blev reduceret.

Jørgen; Fin lydkollage med klangskåle, kirkeklokker, mågeskrig og fuglesang.

Niels Ole Stou Jensen; Dejlig varm oplevelse, hvor man mærker vibrationerne fra skålene der breder sig gennem brædderne til hele kroppen.

Sabrine F. Pedersen; en utrolig dejlig og anderledes oplevelse. Personligt synes jeg, at de vibrerende klanglyde var meget effektive i forhold til nærvær. Dog havde jeg svært ved at høre den guidede Klangmeditation, så der må gerne skrues op. Alt i alt en vidunderlig oplevelse.

Anne Kronman Nielsen; fantastisk oplevelse. Mine smerter går væk.

Birgitte Kaag; Varme og glæde for krop og sjæl - og dybe vibrationer.

Melissa Spang; første gang jeg prøvede Klangmeditation. Det var ❤. Jeg tror på kærlighed. Tak for din kærlighed gennem klang ❤

Janni Tønder; dejlig, varm og afslappende klang.

Birgitte; afstressende og godt med flere forskellige klange.

Div-mix@outlook.dk; trods det at jeg kom for sent og “kun” fik 2. Halvleg med, har jeg opnået en enorm afslappende, særligt mentalt. Jeg er overrasket over, hvor dybt det “går ind”, hver gang jeg oplever/hører skålenes klang.

Lisbeth Johnsen; tak for en vidunderlig oplevelse. Jeg svævede.

GunEva Tønder; dejlig varm klang, meget afslappende.

Dorrit Andersen; Tak for et dejligt, (men varmt) klangbad 😘

Naja Christensen; en nærværende, dyb, rar, dybdeafslappende meditativ oplevelse - TAK for det ❤

Kirsten Folden; fantastisk dejligt lige her i Vorherres natur. Giver ro og velbehag. Tak for idag ❤❤

Eva H. Petersen; dejlig behagelig og afstressende oplevelse. Kommer igen 😊

Lisa Midskov; intens sanseoplevelse - velvære for krop og sjæl.

Anja Duelund; velvære, ro, holistisk oplevelse. Sol, natur & afstressning. Tak for en skøn klangoplevelse.

Merete E.; Meget afslappende dejligt.

Dinamaria; fred, indre barn, frihed.

Lilian Pars; Go’ oplevelse men for varmt.

Grethe Feldt; lys og fred.

Mai-Britt Frølunde; Dejlige vibrationer

 

Da jeg kom hjem efter denne klangbads oplevelse kombineret med en guidet klangmeditation - ja så var jeg selv meget rolig, overskudsagtig og glad. Herpå gik jeg straks igang med at læse deltagerne oplevelser og fik tilmed min søn til at vælge en vinder til en selvvalgt klangoplevelse på ca 90 minutter

Navnet offentliggøres i nyhedsmailen om et par dage. Tak fordi du deltog. Fik du ikke oplevet klangbadet i de grønne omgivelser, så får du chancen igen på tirsdag d. 22. maj, kl. 10.45 -12-05, hvor verjudsigten igen lover sol og sommer - husk blot en lille paraply eller solhat for at skygge for solen, så det ikke bliver for varmt.

Tilmeld dig på formularen herunder. Det koster kr. 150,- (indbetal direkte på mobilepay 69378) eller tilmeld dig på Billetto her. Betalingen inkluderer klangbadet og en flaske vand. Medbring eget liggeunderlag og evt et tørklæde til øjenene. Vel mødt.

Fredlige klanghilsner

Anne Viese

Fields marked with an * are required

No Comments Yet.

Leave a comment

Følg mig og få særlige fordele ;-)

Læs med, når jeg skriver om bl.a. stress, klang og de spændende udfordringer, jeg har som iværksætter. Desuden får du:

- Særlige invitationer med rabat fordele.
- Opdateringer på kommende klangoplevelser.
- Tilbud på kurser, medier og litteratur.

Nyhedsbrevet udsendes 2-4 gange pr. måned og du kan til hver en tid afmelde.