KUNST & KLANGE

er for dig der gerne vil

 • male til musik,
 • slippe kontrollen,
 • glemme tiden,
 • stilne tankerne
 • finde dit indre legebarn frem,
 • blive i eet med nuet,
 • sætte kulør på dine indtryk.

Kunst og klange er en workshop for dig, der vil i dybden med farver og former. Du udtrykker dig intuitivt med akvarelmaleri, farvekridt eller akrylmaling. Du maler til meditative klange fra nepalesiske og tibetanske syngeskåle.

Ved dagens afslutning får du indblik i farvernes klangtoner og jeg giver dig i gruppesammenhæng min tydning af dine færdige malerier. Jeg har mange års erfaring i bla maleri og kunstterapi og kan give dig en spot-on tydning af dit liv, set ud fra et par enkelte intutive malerier/tegninger. Læs gerne det med kursiv:

Anne Viese har siden kun kunne tale fået tegneundervisning. Som 11-årig arvede hun malerartikler i form af  pensler, olie og akvarelmaling, kul og farvekridt. Herefter gik hun i gang – først med akvarel maleri på hobbyplan, hvorefter hun fik undervisning på diverse kunstskoler. Kunst og maleri så Anne altid som en aktivitet på hobbyplan indtil hun uddannede sig som billedkunstner og faglærer indenfor kunst og håndværk i 2000-04. Efterfølgende havde Anne kalenderen fyldt med kunstundervisning på blandt andet højskoler, ungdomskoler, væresteder og kunstskoler for primært den voksne målgruppe. Sideløbende udstillede hun sin egen kunst i diverse kunstbygninger og kirker og solgte sin kunst til bla Odense Kommune, Odense Renovations Selsskab, diverse tandlæge klinikker og et hav af private personer.

Da Anne fik klangene ind i sit liv – altså klangskålene (2013), lagde hun sit kunstneriske virke lidt væk og begyndte at tage klangene til sig. Klangskålenes klange og frekvenser gjorde hende i stand til at stilne tankemylderet, finde ro i krop og sind, så hun blev i stand til at mærke sig selv –  ja sågar blive  i stand til at finde ind til kernen – essensen af sit liv.

Gennem de seneste 5 år har hun erfaret dyb om bla klangtoner, frekvenser og lydbølger, der frembringes særligt unikt i samklange med de enkelte skåle, hun spiller på. Den østlige visdom har bragt hende skridtet videre og med sin viden i rygsækken bringer hun nu de to temaer sammen til workshoppen hun kalder for “KUNST & KLANGE”

Jeg er meget optaget af farvefrekvensernes psykologiske påvirkning på os – desuden virker klangskålenes frekvenser og lydbølger sådan på os at vi naturligt danner indre farvebilleder på nethinden.

Er der en sammenhæng mellem de toner, jeg spiller op og de farver-toner, du vælger at udtrykke dig med? Varierer vores opfattelse af lyden afhængig af, hvilke farvetoner vi kigger på/oplever?

Ja det og meget mere kan du opleve på mine forskellige workshops med KUNST & KLANGE:

 • 1 – dags retræteophold kl. 10-17.00 (et valgfrit sted)
 • 4 onsdage kl. 13-16.00 (i Odense)

HVOR?

 • På Mørkenborg Kro afholdes et 1- dags retræte ophold d. 2/6 – her er der mulighed for at overnatte.
 • Kunst og klange har jeg i sinde også at bringe ind i kirkerummet – jeg har lejet en kirke: KoncertKirken på Blågåaards Plads til formålet torsdag d. 8/11-2018.

Tjek evt kalenderen ud og læs mere.

Vil du gerne tilbyde mit Kunst & klange for dit netværk, så skriv gerne til mig, så får du et uforpligtende tilbud, når du benytter nedenstående kontaktformular.

Se med, når jeg spiller på skålene og kort fortæller hvad klangene gør her

Jeg ønsker dig en dejlig dag

– alt det bedste til dig fra mig

Klanghilsner

Anne Viese

PS. tilmeld dig gerne mit nyhedsbrev – heri sendes særlige invitationer til dig, som giver dig rabatfordele. Desuden får du mulighed for at være med til klangmeditationer, der ikke opslåes nogen andre steder end i nyhedsbrevet.

 

 

Comments are closed.

Følg mig og få særlige fordele ;-)

Læs med, når jeg skriver om bl.a. stress, klang og de spændende udfordringer, jeg har som iværksætter. Desuden får du:

- Særlige invitationer med rabat fordele.
- Opdateringer på kommende klangoplevelser.
- Tilbud på kurser, medier og litteratur.

Nyhedsbrevet udsendes 2-4 gange pr. måned og du kan til hver en tid afmelde.