Introduktion til klangaktøruddannelsen

Kunne du tænke dig at lære dig selv bedre at kende? Kunne du have mod på at mærke dig selv, opleve indre ro og nærvær på alle planer med klangskåle som dine redskaber? Oplever du, at du har brug for at nul-stille eller re-sette dig, begynde på en frisk, så er klangaktøruddannelsen et virkeligt godt sted at begynde.

Jeg glæder mig til et par timer i selvskab med dig og mine mange klangskåle. Kom og vær med:

  • Fredag d. 23. marts kl. 19-21, Soumisvej 2, Frederiksberg

For dig der:

• føler, at syngeskåle og klangskåle ligesom “taler” til dig.
• er interesseret i at opleve et klangbad (Odense) eller en  klangmeditationskoncert (Frederiksberg)
• ønsker mere information og svar på dine spørgsmål.

Jeg byder velkommen og lader dig og de andre fremmødte blive guidet igennem en nærværs Klangmeditation – så du lander og slipper alt udenoms støj. Herefter fortæller jeg om mine klangoplevelser og om hvordan jeg selv kom igang med 0 energi på kontoen.

Du får indblik i de enkelte klangoplevelser, jeg tilbyder, såsom Klangmassage, Klangmeditation, klangbad, klang i vand, klangkoncerter i kirkerummet og ordløs sang og toning mm.

Jeg fortæller dig, hvad klangaktørerne på mit første hold 1, der snart har gennemført alle tre moduler på Klangaktøruddannelsen har fået med sig på deres rejse indtil nu.

For mig var livet en kamp, hver eneste dag, men nu vil jeg beskrive mit liv flydende let, legende skønt, roligt og afbalanceret – fyldt med kærlighed til det, jeg gør, til mig selv og til mine omgivelser – ja til livet. Det føles naturligt at give denne viden og erfaringer med klangskålene videre til dig, der vil have mere ud af livet. Ikke overleve, men leve dit liv.

Selve processen vil jeg gerne indvie dig i, men det kan kun lykkedes, når du gennemfører forløbet selv, mærker skålenes klange på og i dig og oplever, hvordan det er at give det videre til andre, som den klangaktørelev, du igennem et lille års tid med visdom der vokser fra gang til gang.

Een enkelt klangskål gør underværker. Tre klangskåle er magisk. 7 klangskåle sætter dig fri – i store træk. Efter min mening.

Jeg glæder mig til at tilbringe et par afslappende timer sammen med dig.

Klanghilsner
Anne Viese

Praktiske oplysninger:

Entré kr. 100,-/person

  • Søndag d. 11. Marts kl. 13-15, Kongensgade 51, 5000 Odense C Kode når du overfører til min mobilepay: 1103+ navn(e)
  • Fredag d. 23. marts kl. 19-21, Soumisvej 2, Frederiksberg Kode når du overfører til min mobilepay: 1103+ navn(e)

Www.klang-oplevelser.dk
Mobilepay 69378

Vil du med på Klangaktøruddannelsen på første modul i Odense d. 21/5, d. 17/6 og d. 26/8 kl. 10-17, så kontakt mig herunder, der er stadig ledige pladser på holdet.

Når du betaler hele uddannelsen samlet og inden d. 1/4, sparer du 10 %

Comments are closed.

Følg mig og få særlige fordele ;-)

Læs med, når jeg skriver om bl.a. stress, klang og de spændende udfordringer, jeg har som iværksætter. Desuden får du:

- Særlige invitationer med rabat fordele.
- Opdateringer på kommende klangoplevelser.
- Tilbud på kurser, medier og litteratur.

Nyhedsbrevet udsendes 2-4 gange pr. måned og du kan til hver en tid afmelde.