Fuldmåneskåle og planet syngeskåles virkninger

Jeg bliver tit spurgt, hvad jeg kan fortælle om fuldmåneskåle og planet syngeskåle og hvad deres virkninger er?  Så det vil jeg på bedste vis fortælle om:

Fuldmånesyngeskålene bliver lavet i Nepal og i Tibet. De er håndlavede og man siger, at der i hver eneste skål er 7 forskellige metaller i. Hvert af metallerne svarer til en planet og den enkelte planet står for noget forskelligt:

Guld for solen – Sølv for månen – Kobber for Venus – Kviksølv for Merkur – Jern for Mars – Tin for Jupiter – Bly for Saturn

Hver af planterne svinger desuden med en tone. NASA har målt med udstyr ude i rummet, hvilke lyde eller toner, de forskellige planeter har.

3 fuldmåneskåle med hård trækølle. En perfekt tre-klang.

Tonerne afbalancerer dine 7 chakras. Du kan se tonerne som et klaver, hvor de hvide tangenter på klaveret danner en oktav fra c til c.

For at overskueliggøre dette, ser det nogenlunde sådan her ud:

 • B: krone
 • A: Pande
 • G: Hals
 • F: Hjerte
 • E: Solaplexus
 • D: Hara
 • C: Rod

Hvert chakra har også en farvefrekvens, dvs lyser eller “stråler” med en farve.

 • Krone chakraet er violet
 • Pande chakraet er indigo eller mørk blå
 • Hals chakraet er Cyanblå
 • Hjertechakraet er Grøn eller lysegrøn
 • Solarplexus chakraet er gul
 • Hara chakraet er orange
 • Rod chakraet er rød eller brun

De syv farvers betydninger:

 • Violet/hvid: udvidede sanser, Clairvoyance, klarsyn, visioner og drømme, overflod
 • Indigo/mørk blå: intuition, se bag om tingene, tillid, troværdighed
 • Cyan blå/himmelblå: kommunikation, alle former for udtryk
 • Grøn: kærlig omsorg for sig selv og sine omgivelser, mørkgrøn: ansvar, lys grøn: forandring, transformation
 • Gul: (selv)kontrol, jeg styring, magt og afmagt
 • Orange: Kreativitet, seksualitet, gulorange: nære relationer
 • Rød: jordforbindelse, fundament, penge

Ordet “chakra” er sanskrit og betyder i ordets forstand: energi-hjul. De kan ses som “tandhjul” hvor det ene “hjul” køre venstre om, det næste hjul højre om, hjulet herefter venstre om og så fremdeles. Chakraerne er placeret i kroppens æterlegene dvs 2-7 cm udenfor det fysiske legeme. Man kender bedst til de 7 chakras, men i realiteten findes der flere end blot syv. De syv nævnte chakras er de største energihjul, der findes i dit æterlegeme. Der findes nogle mindre ud bla for din thymus kirtel, navlen, håndfladerne, fødderne, samt essenspunkterne. Hvert chakra hører sammen med et bestemt sted på rygsøjlen, samt på hovedet. Chakraerne er placeret en smule højere på bagsiden af kroppen end forsiden af kroppen. Tilmeld dig gerne workshoppen der giver dig indblik dette samt måder hvorpå du kan benytte dine chakra syngeskåle eller fyldmåneskåle. Klik her

Fuldmåneskål – se mærket på skålen. Det fortæller dig, hvilken skål du har i hænderne.

I Indien har de syv chakras et andet navn:

 • Kronen kaldes for Shagasrara
 • Panden kaldes for Ajna
 • Halsen kaldes for Vishuddi
 • Hjertet kaldes for Anahata
 • Solarplexus kaldes for Manipura
 • Hara/maven kaldes for Svadhistana
 • Rod kaldes for Muladhara

Man kan se på de forskellige “energi hjul”,  om de har det godt.

Hvis chakraerne ikke lyser op som de skal kan negativ tankegang, chok, traumer eller ubehag påvirke dine energihjul. 

En auralæser kan sansynligvis se, hvor dine energi hjul har sat sig fast, hvilke følelser, der sidder i klemme og hvilke tanker, der evt er årsag til en grumset aura – energi legeme. En Reikihealer og/eller klangmassør kan hjælpe dig med at rette op på energien, men du skal også gøre noget selv for at komme ud af trædemøllen, hvor det negative tankemylder kører i ring. 

Chakra afbalancering med fuldmåneskåle og planet syngeskåle

Du kan afbalancere Chakraerne med chakra skåle (også kendt som planet klangeskåle eller fuldmåne syngeskåle) Du kan med lyden, klangen og vibrationer fra disse skåle skabe balance og styrke dine energihjul. Der er mange teknikker klang klangmassage eller soundmassage, som du kan benytte. Jeg kan give dig et par simple gratis teknikker her:

 1. Tag en planet syngeskål der svinger med dit solaplexus chakra og lav cirkel bevægelser over dette chakra – herved styrker du dig selv og er du særlig sensitiv med tendens til at blive påvirket af andre menneskers energier, ja så kan du med skålens klange beskytte dit solarplexus, så du ikke tager for meget ind i dit system.
 2. Få en bekendt eller en klang behandler til at give dig klangmassage uden fysisk kontakt til kroppen, men arbejd ude i dit æterlegeme, ca 5-10 cm over kroppen. Her laver du 8 tals bevægelser over alle dine chakras i x antal minutter, hvorefter du med fuldmåneskålen fokuserer 8 tallerne over hver enkelt chakra. til slut laver du 3 cirkler med skålen hele vejen rundt om kroppen, mod uret.
 3. Du laver et klangbad af i alt 7 klangskåle med tonerne c, d, e, f, g, a, h. Hver af de 7 skåle sætter du således, at de danner en cirkel rundt om din krop. De skal helst stå i en bestemt rækkefølge. Desuden skal du vælge et par forskellige køller eller mallets, som du bruger til at sætte skålene i svingninger. På den måde opstår høje overtoner og dybe vibrerende grundtoner.
 4. Det allerbedste er at få en anden end dig selv til at give dig et klangbad og allerbedst: at bestille en tid til klangmassage  med flere end een Klangaktør eller klangmassør. Du kan selvfølgelig også invitere veninden med på workshop, hvor I sammen kan lære nogle konkrete teknikker med klangmassage og klangbad hos mig. Efter undervisningen får du en oversigt over, hvad der virker – og hvordan, du gør.

Jeg underviser til daglig i opstillinger og fremgangsmåder, du kan følge, så du målrettet kan rette op på kroppens energier, dels hvad angår chakra afbalancering, aura healing og afspænding af din fysiske krop – med fokus på meridianer og organer. Her kræver det, at du deltager på et weekend kursus. Sådan et kursus kan du deltage på d. 2-4/11. skriv en mail hvis det har din interesse: Annes@klang-oplevelser.dk

Klangmeditationer er virkeligt gavnlige for mennesker der har travlt eller vil gøre noget godt for sig selv, sin krop og sin aura. Du har mulighed for at deltage i et klangmeditations- forløb hos mig. Her bliver du præsenteret for klangmeditation og klangbad, mindfulness og åndedrætsøvelser. På den måde kan du opleve at komme helt tæt på klangene fra fuldmåne og planet syngeskålene – og mig.

i efteråret (og foråret) har jeg grupper med klangmeditation ialt 8 sammenhængende gange.. Næste hold starter op d. 3/10 i tidsrummet kl. 19-20.30 i Odense M. Her guider jeg chakra meditationer og introducerer åndedræt og mindfullness øvelser, så du kan slippe tankemylder og bekymringer, spændte muskler og bindevæv.

Find din egen lille unikke fuldmåneskål hos Klang-oplevelser.dk

Til mine meditationer vil klangskålenes toner og lydbølger supplere mine ord således, at du dels bedre kan:

 • holde fokus på dit åndedræt
 • holde fokus på dine chakraer
 • holde fokus på dit indre rum, din kerne, din essens
 • slippe tanker og kontrol
 • opleve farve formationer for dit indre blik
 • oprette flowet
 • skabe balance mellem højre og venstre side af kroppen, således, at der bliver balance mellem, hvad du giver og hvad du modtager.
 • komme i kontakt med dit højere jeg og med din sjæls stemme.

Chakraerne har forbindelse med meridianerne i din krop og meridianbanernes flow fortæller mig, hvordan dine organer trives. Og omvendt. 

Jeg fortæller lidt mere om meridianbaner og deres relationer til kroppens organer i kommende nyhedsbreve. 

Jeg håber, at du har fået svar på, det du søgte om Chakra syngeskåle, fuldmåneskåle og planet syngeskåle. I hvert fald kan du lytte med til lyden af tre fuldmåne syngeskåle: the sound of full moon singing bowls 

Min sidste notits til dig, der går op i klangskåle og syngeskåle, så kan jeg anbefale dig at købe et sæt Sangha Syngeskåle. Disse skåle findes i et sæt på 5 stk og svinger med dine 5 nederste chakras. De har en høj frekvens Skala, så selvom du ikke kan høre klangskålene lyde og toner med dit menneskelige øre, jamen så svinger de med Frekvenser som din krop og dine celler påvirkes af. 

Sangha klangskåle er Tyskeren Peter Hess’s fortjeneste. Han er dels forsker og ingeniør og har studeret og gjort de Tibetanske syngeskåle et par grader bedre og mere relevante for os mennesker i Vesten. Jeg forhandler både Peter Hess klangskåle til terapeutisk klangmassage og Sangha skålene til klangbad og klangmeditationer og sidst men ikke mindst har jeg nogle få fuldmåneskåle, du kan kigge på og lytte til.

Sangha syngeskåle, fuldmåne skåle og planetsyngeskåle er alle ideelle til chakra afbalancering, klangmeditationer og klangbade.

Kom ind til mig i klinikken i Odense, bestil en tid en forlænget tid og bliv klogere på, hvordan du behandler dig selv med en klangskåle eller en syngeskål. Du kan skrive en sms til 6066 1631.

Klangbad og klangmeditation med Anne Viese

Tak for nu og for at du læser mine blog opslag.

Klanghilsner

Anne Viese

Klangaktør, event-manager, meditations underviser og blogger

Comments are closed.

Følg mig og få særlige fordele ;-)

Læs med, når jeg skriver om bl.a. stress, klang og de spændende udfordringer, jeg har som iværksætter. Desuden får du:

- Særlige invitationer med rabat fordele.
- Opdateringer på kommende klangoplevelser.
- Tilbud på kurser, medier og litteratur.

Nyhedsbrevet udsendes 2-4 gange pr. måned og du kan til hver en tid afmelde.