Klangmassage behandling i haven

Det siger klienterne om mine klangmassage behandlinger i haven. Her er en klient, Karin, der har oplevet adskillige klangoplevelser i de seneste tre års tid hos klangoplevelser, men aldrig oplevet en behandling med dels klangskåle og dels gongbad i min klangpavillion i havens grønne omgivelser. Og en anden nyere klient, Pia – der tidligere har været med til mine klangkoncerter i Domkirken, men aldrig oplevet en behandling med klangmassage. Læs også hvad Inger udtaler sig om efter klangmassagen ( en lydoptagelse er under udarbejdelse og kommer på senere i denne blog.) Foreløbig kan du læse, hvad de skriver om deres klangoplevelser:

Karin Winter: Tak for dejlig klang i din dejlige have og for din altid rolige og kærlige, blide måde at være på. Det var en rigtig hyggelig og rar oplevelse at få klang i den udendørs pavillon i haven.

Jeg nød det, at ligge der på masagebriksen og høre fuglefløjt, mærke vinden og bare modtag klangens blide lyde og vibrationer,gongens bølgende brusende vibrationer indover kroppen, mærke hvordan både afslappethed og helingen, eller hjælpen fra helheden af Klangmassagen sådan  brede sig rundt i kroppen.

Bare være der i nuet og modtage. Ah….. Vindklokke spille blidt rundt om mig. Ren balsam for sind, sjæl og krop. Jeg faldt da også dejligt i søvn.

 

Pia Vejlgaard Edelmann: Jeg har været til klang behandling hos Anne Viese. Jeg har tidligere været til en klang meditation i Odense Domkirke, hvor jeg nød tonerne fra skålene. Jeg havde ikke rigtig en ide om, hvad jeg gik ind til og var meget skeptisk i forhold til, at det skulle kunne hjælpe på min smerteplagede og spændte krop. Men jeg svævede derfra efterfølgende og følte mig dels hjemme i min krop og dels fri og let.

Da jeg kom satte vi os ud i Annes have-pavillion, hvor Anne spurgte ind til hvor jeg er i mit liv og hvorfor jeg gerne ville prøve klang behandling. Derefter blev jeg bedt om at ligge mig på massagebriksen på maven og med hænderne ned langs siden. Og så gik Anne stille og roligt i gang med at slå på de forskellige skåle. I starten mærkede jeg mit hjerte begyndte at slå roligt. Anne satte skåle på min lænd og ryg og mine hænder og fødder. Vibrationerne fra skålene forplantede sig i kroppen og jeg fik en følelse af flow i hele kroppen. Efterhånden, som behandlingen skred frem, mærkede jeg hvordan spændingerne i min krop gav efter. Behandlingen sluttede med et fodbad i en af de store klangskåle, hvorefter jeg svævende gik derfra.

 

Inger Buch:Da jeg ligger der på maven, starter det med det samme at summe GEVALDIGT i mine fodsåler.. Vildt. Også mærkede jeg en dyb varme op i mine underben. Det blev ved med at summe, og jeg tænkte: holder det aldrig op. Det gjorde det ikke. Hele tiden mens jeg lå på maven, summede det i mine fødder. Også i min højre side under mit skulderblad mærkede jeg noget, det gjorde ondt men ikke meget ondt – det blev ligesom forstærket af de skåle, der stod ud for mine skuldre også kom i svingninger. men egentligt har jeg ikke normalt ondt i skuldrene. Det kan måske være en efterreaktion?

Jeg har tidligere haft ondt i min skulder og kan nu mærke, at de er berørte.

Jeg tror selv, at jeg har haft en iskiasnerve i klemme i foråret, og det var bare rart at få fokus på den, da du lagde en klangskål på knæene og bag på mine lår – det var virkeligt godt ramt. Og min nakke er blevet bedre efter klangmassagen.

Klang i haven

Jeg har i de senere uger, hvor det har været godt vejr, tilbudt klangmassage i min have. Her har jeg opsat et par havepavillioner, hvor jeg i den ene har hængt klokker og feng gonger op i samt har sat en klangmassage briks ind i. Desuden et par store kropsklangskåle, de almindelige klangmassage klangskåle og en stor gong. På den måde kan jeg både tilbyde klangmassage med klangterapi Peter Hess klangskåle og gongbath, samt et miks af begge dele.

Har du lyst til at opleve dette, så kan du bestille tid mellem kl. 9-15  onsdag og torsdag – bare skriv til mig i kontaktformularen herunder eller send mig en sms til 60661631

Fredelige klanghilsner

Anne Viese

PS. Læs gerne flere klient udtalelser her

PPS.  Nysgerrig på Klangmassage Snusekursus? så læs med her

 

Comments are closed.

Følg mig og få særlige fordele ;-)

Læs med, når jeg skriver om bl.a. stress, klang og de spændende udfordringer, jeg har som iværksætter. Desuden får du:

- Særlige invitationer med rabat fordele.
- Opdateringer på kommende klangoplevelser.
- Tilbud på kurser, medier og litteratur.

Nyhedsbrevet udsendes 2-4 gange pr. måned og du kan til hver en tid afmelde.