Klangkoncert og klangbad

Du inviteres til klangoplevelser med Anne Viese d. 27. september kl. 19.30-21.30 i Audonicum i koncert-salen på Rudolf Steiner Lærer Seminariet.

Lad sanserne tage dig med på en rejse ind sindets fantasidrømme-verden og dyk ned i lydbølgernes frekvenser, vibrationer og klange. Tag på rejse ind i lydlandskabernes brogede landskaber og kom i eet med klangskåle og syngeskålenes svingninger. Tag gerne en papirblok med og noget farvekridt og tegn de farveformationer du måske oplever under klangkoncert klangbadet, der nænsomt pakker dig ind med lyde fra flere vinkler i koncertsalen. Tilmeld dig her

En deltagers klangoplevelse: beroligende frekvenser, toner og lydbølger, som får mig til at slappe af, geare ned og lande i kroppen. Jeg bliver nærværende og bevidst til stede i nuet. Tid og sted forsvinder.

Klangbadet inviterer dig til at slippe tanker og bekymringer – en ideel måde, hvorpå du kan detoxe og rense ud i spændinger og ubalancer i krop og sind, tanker og følelser – gøren og laden.

Kort sagt er klangkoncert og Klangbad for dig, der savner

– ro og nærvær

– at kunne frigøre tanker og bekymringer

– at kunne afspænde muskler og led

– lyden af klangskåle og syngeskåle

Her kommer klangene virkeligt til sin ret.

Pris for liggeplads kr. 200,- Klangbad foregår liggende

Pris for siddeplads kr. 150,- Klangkoncert foregår siddende

Taknemmelig er jeg over den seneste megen feed back og ros mht mine klangkoncerter og klangbads oplevelser på bla Fyn og Sjælland. Jeg siger tusinde tak til dig, der gang på gang har opfordret mig til at arrangere klangkoncert i Midtjylland. Jeg glæder mig til at præsentere dig og give dig og netværket mulighed for at opleve dels en klangkoncert og dels et klangbad – soundbath, der heler krop og sind.

Jeg ser frem til at møde dig og netværket til torsdag d. 27. september kl. 19.30 på Audonicum i Skanderborg til et par beroligende timer i selskab med bla syngeskålenes magiske virkninger – med klange og frekvenser, der taler til hjertet ❤

Program:

  • kl. 19.15 dørerne åbnes til koncertsalen, hvor der er u-nummerede pladser.
  • kl. 19.30 klangkoncerten begynder
  • kl. 20.15 pause
  • kl. 20.30 klangbadet – the soundbath begynder
  • kl. 21.15 afrunding og mulighed for ordløs sang og klang
  • kl 21.30 tak for i aften og kom roligt videre.
    Har du spørgsmål til klangoplevelsen, er du velkommen til at kontakte mig på mail: Annes@klang-oplevelser.dk

Deltagerpris kr. 200,- for en liggeplads (pt kun 7 pladser tilbage) og kr. 150,- for en siddeplads som betales til mig på 69378 eller mobilepay 60661631 -ved overførsel husk blot at skrive dato d. “27/9”. Du viser din overførsel heraf for billetdamen ved ankomst. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Hvis du hellere vil overføre via banken, så klik her

Se eller få en fornemmelse at klangene i det smukke koncertlokale hos Audonicum, her:

lydprøve tester i Audonicum

Alle er velkommen. – Der kræves ingenting af dig ud over din tilstedeværelse – her lægges der op til at du skal nyde og modtage, der klangene giver dig. Når aftenen er vel overstået, har du mulighed for at gå hjem uden at veksle et ord med mig – du er også velkommen til at tale med mig eller købe en klang/syngeskål, en rainstick eller en CD af een af mine medhjælpere.

Vel mødt.

Klanghilsner

Anne Viese

Www.klang-oplevelser.dk

Ps Hvis du er klangmassør og gerne vil undervises i klangbad og måden, hvorpå du kan spille på syngeskåle, fuldmåneskåle og klangskåle, så henvend dig til mig – jeg afholder et mini klangworkshop i timerne op til klangkoncerten fra kl. 16.30  Send mig en sms til 60661631 – du kan også læse mere herom på min bookingside

PPS. se flere spændende klangoplevelser i min kalender tryk her

Comments are closed.

Følg mig og få særlige fordele ;-)

Læs med, når jeg skriver om bl.a. stress, klang og de spændende udfordringer, jeg har som iværksætter. Desuden får du:

- Særlige invitationer med rabat fordele.
- Opdateringer på kommende klangoplevelser.
- Tilbud på kurser, medier og litteratur.

Nyhedsbrevet udsendes 2-4 gange pr. måned og du kan til hver en tid afmelde.