Klangbad i EventyrHaven

Jeg spurgte deltagerne om deres klangoplevelse i Eventyrhaven tirsdag i maj. Du kan læse, hvad de skriver her (enkelte havde hørebøffer på for at gøre klangbadet mere intenst).

Lise Kirkeby; godt at have ørebøffer på – klangene blev mere tydelige. Udenomsstøj og gongernes for mig for høje lyde, blev reduceret.

Jørgen; Fin lydkollage med klangskåle, kirkeklokker, mågeskrig og fuglesang.

Niels Ole Stou Jensen; Dejlig varm oplevelse, hvor man mærker vibrationerne fra skålene der breder sig gennem brædderne til hele kroppen.

Sabrine F. Pedersen; en utrolig dejlig og anderledes oplevelse. Personligt synes jeg, at de vibrerende klanglyde var meget effektive i forhold til nærvær. Dog havde jeg svært ved at høre den guidede Klangmeditation, så der må gerne skrues op. Alt i alt en vidunderlig oplevelse.

Anne Kronman Nielsen; fantastisk oplevelse. Mine smerter går væk.

Birgitte Kaag; Varme og glæde for krop og sjæl – og dybe vibrationer.

Melissa Spang; første gang jeg prøvede Klangmeditation. Det var ❤. Jeg tror på kærlighed. Tak for din kærlighed gennem klang ❤

Janni Tønder; dejlig, varm og afslappende klang.

Birgitte; afstressende og godt med flere forskellige klange.

Div-mix@outlook.dk; trods det at jeg kom for sent og “kun” fik 2. Halvleg med, har jeg opnået en enorm afslappende, særligt mentalt. Jeg er overrasket over, hvor dybt det “går ind”, hver gang jeg oplever/hører skålenes klang.

Lisbeth Johnsen; tak for en vidunderlig oplevelse. Jeg svævede.

GunEva Tønder; dejlig varm klang, meget afslappende.

Dorrit Andersen; Tak for et dejligt, (men varmt) klangbad 😘

Naja Christensen; en nærværende, dyb, rar, dybdeafslappende meditativ oplevelse – TAK for det ❤

Kirsten Folden; fantastisk dejligt lige her i Vorherres natur. Giver ro og velbehag. Tak for idag ❤❤

Eva H. Petersen; dejlig behagelig og afstressende oplevelse. Kommer igen 😊

Lisa Midskov; intens sanseoplevelse – velvære for krop og sjæl.

Anja Duelund; velvære, ro, holistisk oplevelse. Sol, natur & afstressning. Tak for en skøn klangoplevelse.

Merete E.; Meget afslappende dejligt.

Dinamaria; fred, indre barn, frihed.

Lilian Pars; Go’ oplevelse men for varmt.

Grethe Feldt; lys og fred.

Mai-Britt Frølunde; Dejlige vibrationer

 

Da jeg kom hjem efter denne klangbads oplevelse kombineret med en guidet klangmeditation – ja så var jeg selv meget rolig, overskudsagtig og glad.

Det glæder mig at gøre gode gerninger og det glæder mig at du har interesse i disse klangbade i naturen. Og sikke heldige vi er med maj-sommervejret. Lad os håbe, at det bliver ligeså godt i juni måned, hvor jeg fortsætter med at udbyde klangbad i Eventyrhaven.

Se kalenderen for kommende klangoplevelser i Eventyrhaven her

Har du ikke mulighed for at deltage om formiddagen, kan jeg anbefale aftenstiderne til følgende klangoplevelser:

  • Klangbadet i København hos KoncertKirken torsdag d. 20. september 19-20
  • Klangbadet i Skanderborg i Audonicum d. 27. septebmer torsdag kl. 19.30-21
  • Klangbadet i Helsingør på Kulturværftet søndag d. 9. december kl. 16-18
  • Klangbadet i Odense på Kulturmaskinen torsdag d. 7. marts kl. 20-21.30

Modtag yderligere information om kurser og og event i mit nyhedsbrev, som udkommer 1-3 gang/måned. Du kan til hver en tid afmelde dig igen.

Jeg glæder mig til at (gen)se dig og lade klangene fylde i dit liv, således at du lader roen og freden sprede sig som ringe i vandet i kroppen og sindet.

Læs hvad deltagerne oplevede til klangbadet tirsdag i juni, hvor vi havde sat et tidligere tidspunkt på dagen, hvor der var knapt så varmt. Her kunne deltageren opleve syngeskåle og klangen fra 2 gonger og een Feng gong. Dagen startede med skyer og lidt drypvis regn – men ellers med en rimelig temperatur:

Kære Anne
Tak for en dejlig oplevelse – har aldrig oplevet noget lignende.

Fantastisk, afslappende og farverig. Tak for en god seance. Du har været med til at gøre Eventyrhaven til et specielt sted for mig.

Fantastisk, store kontraster. Meget maskuline og let feminin. Får lyst til at male svingningerne. Tusinde tak for nu.

Dejlig oplevelse – jeg flød helt væk!

Dejligt skønt at føle vibrationerne under sig i gulvet. Speciel oplevelse at klanglydene blev suppleret af fuglestemmer og lyden af blade i blæsten og kirkeklokkernes spil. Naturoplevelse også med regndråber. Tak for oplevelsen.

Skønt for sjæl og krop. Fantastisk at være med til.

Det var en god og intens oplevelse. Svært at blive distraheret af byens omgivende lyde. Ideen er god, især terasse gulvet, som giver gode vibrationer i kroppen. Tak for denne gang.

Dejlig meditativ oplevelse. Klangen, vibrationerne og den fælles energi. Fornemmelsen efter klangkoncert badet er vitalitet.

Tak for en fantastisk klangoplevelse. Alt “ophørte” under jeres koncert. Tid, sted og lyd flød sammen. Tusinde tak.

Lytten til lyde fra skåle og byens summen. Registrere enkelte regndråber. Jo længere inde i timen, en meget afslappet og på samme tid nærværende. Tankerne danner billeder. Det var forløsende. Mange tak for en dejlig oplevelse.

Tak  – det var for mig endnu en herlig dag at være en del af.

Et klangbad i naturen med de omgivende lyde fra klokkeklang, blæstens i træernes kroner, Fuglepip og mågeskrig, forbipasserende fodgængere, legende børn og café ejerens rumstering med glas, service, borde og stole bliver uden betydning som et krydderi, der giver klangene ekstra dybde og fylde. Klangskåle og syngeskåles toner bygges op, suppleres af regnstokken rislende vandlyde, klokkernes klang, zenskålene feminine lette frekvenser i kontrast til gongernes maskuline vibrationer. Den milde brise i formiddagens stund leger kispus med lydenes kilde. Et pust får lydene til at sprede sig fra venstre mod højre, et andet fra højre mod venstre. Underlagets træbrædder lader vibrationers klang gå ind i kroppen. Her bliver jeg nærværende og bevidst til stede i min krop, jeg lader tankerne flyde, jeg slipper kontrollen og tiden bliver ikke eksisterende, uden form. Alle andre udenomslyde ophører. Jeg føler mig svævende og let midt i Eventyrhavens naturlige omgivelser.

Jeg finder hjem i mig selv, lander i kroppen, nulstiller sindet og giver mig selv en pause midt i dagligdagens gøremål. Tak til Anne Viese for den nærende naturlige klangoplevelse – jeg føler mig fri, let og renset. Jeg pakker mine ting hilser af og lader klangene arbejde videre i min krop på gåturen tilbage i bilen, der venter på mig på Kronprinsessens gade. Stilheden og roen i mit indre lader jeg fylde resten af dagen også selvom jeg i eftermiddagstimerne udfører mit job. Der skal mere til at bringe mig ud af mit gode skind, når først jeg giver mig selv en sådan klangoplevelse, som Anne og hendes klangaktør medhjælpere så rundhåndet deler ud af hver tirsdag formiddag kl. 9.30-11 hos Café Siesta i EventyrHaven midt i hjertet af Odense by.

Det er også mig, der takker – det er en glæde at kunne give disse klangoplevelser i fri natur til modtagere, som bliver så glade og taknemmelige. Også tak til mine tre hjælpere, der var med denne tirsdag.

Ikke een tirsdag er ens, så kom gerne igen og oplev synge -og klangskålenes frekvenser og vibrationer. Der kræves ingenting af dig, husk blot et underlag, et tæppe og en vanddunk.

Det er ikke kun Odenseanere eller Fynboer der kommer til mine klanoplevelser i Eventyrhaven. Her er en klangoplevelse fortalt af Tonny, der kommer Midtjylland:

“Jeg havde meldt mig til klangmeditation og klangbad hos Anne i Eventyrhaven i 2017 og igen her i 2018 for at give mig selv endnu en klang-oplevelse med klangskåle.

Anne havde placeret sig i centrum af cirklen med ca 10-14 deltagere. Platformen vi lå på var af træ og hulrummet nedenunder gjorde, at vibrationerne fra skålene var nemme at mærke. Klangene virkede vældig beroligende og roen bredte sig i kroppen og hovedet. Klangene virkede også harmoniske – men ind i mellem spillede Anne Viese toner, som splittede harmonien ad og fik mig til at lytte opmærksomt igen.

Jeg var tæt på at falde i søvn og jeg håbede, at spillet fortsatte længe for jeg nød det i fulde drag.

Da klangmeditationen var slut og jeg rejste mig op, var det med en følelse af forløsning fra dagens jag og problemer og i harmoni med mig selv og en glæde som gerne måtte indfinde sig dagligt.”

Nogle uger efter tilføjede hun denne kommentar, der fortæller, at hun også i dagene efter klangoplevelsen oplever bla lethed og glæde:

“Som sædvanlig, når jeg har været i berøring med klangskålespil, indfinder der sig en følelse af lethed og glæde hos mig. Humøret er godt og jeg føler mig ovenpå rent energimæssigt. Dette varer omkring et par dage efter dit klangspil.”

Solskins klanghilsner

Anne Viese

PS læs gerne mere om Soundbath & detox tjek min kalender her

PPS. Tilmeld dig til mig på nedenstående kontaktformular eller med en sms til 60661631

Comments are closed.

Følg mig og få særlige fordele ;-)

Læs med, når jeg skriver om bl.a. stress, klang og de spændende udfordringer, jeg har som iværksætter. Desuden får du:

- Særlige invitationer med rabat fordele.
- Opdateringer på kommende klangoplevelser.
- Tilbud på kurser, medier og litteratur.

Nyhedsbrevet udsendes 2-4 gange pr. måned og du kan til hver en tid afmelde.