Soundbath & detox?

Hvad er soundbath og hvordan kan jeg detoxe sind og krop?

Ja det giver jeg mit svar på her.  Soundbath eller klangbad. Et klangbad er et lydbad. Det har intet med et egentligt bad eller vand at gøre, selvom det kunne være dejligt at ligge og flyde i vand og lyd på samme tid!

Soundbath (eller klangbad) er en effektiv måde at detoxe og udrense sindet for negativitet, syndige tanker og bekymringer. Sindet er på overarbejde hos mange mennesker. Enten tænker vi på almindelige daglige gøremål eller også bekymrer vi os over fortiden eller fremtiden. Nogle bekymrer sig hele tiden og kan ligesom ikke slippe tankerne. Tanker bliver til tankemylder, en evig strøm af tanker, der larmer rundt i hovedet og sætter sig som tinnitus eller spændninger i kroppens muskler og bindevæv. Når først du oplever et tankefrit sind, en pause midt i tankerne, et mellemrum mellem den ene tanke og den næste, får du et “helle” – et frikvarter.

Soundbath – klangbadet frisætter eller detoxer tankerne, så du kan genoplade batterierne, regenere og bare være. Være i nuet, være dig, mærke nærværet og fyldes op af indre ro. Tillad dig dette frikvarter, hvor der intet kræves af dig – kun din fysiske tilstedeværelse i klangenes nærvær.

Når klangoplevelser laver klangbad foregår det som oftest sådan, at du ligger i centrum af klangene fra syngeskåle og gonger. Disse spilles op af en enkelt klangaktør eller af flere på een gang. Syngeskålene anslås skiftevis med en blød og senere med en hård kølle og således bygges klangene op fra de helt sarte, bløde lyde og toner til de mere rungende, vibrerende dybe klangtoner. Oftest medbringes op til 50 syngeskåle i alle størrelser, hvilke spilles op, så de alle  danner samklange, ja resonans om man vil – skålene indbyrdes og mellem skåle og deltagere.

Anne Viese

Når deltageren oplever resonans mellem skåle og sin krop, mærker man oftest en let sitren i fingrene, armene, fødder og/eller ben. Nogle mærker et kort jag af smerte, som hurtigt forsvinder igen. Klangbadet forløser spændinger, blokeringer, traumer, chok og gammel vrede. Klangbadet opleves transformerende og frisættende. Man kan sammenligne klangbadet med en stor sø, hvis overflade er forholdsvis rolig i starten – jo mere fokus vi får med klangene på søens dyb, jo mere energi frisættes der og jo flere krusninger på overfladen vil der fremkomme. Det er nødvendigt at komme af med overskydende energi, vrede eller bitterhed og når dette kommer op til overfladen, bliver sluppet løst og forløst, hjælper klangene med til at heale, afbalancere og skabe ro på alle planer.

For nogle kan det være en idé at tage et par rosa-kvarts med, de kan ligge med i hænderne, mens de oplever denne forløsning,  dette re-set af energien, der gør, at man lettere kan starte op på ny. En slags fødsel, hvor du bliver født, slipper det gamle, der ikke tjener dig mere og finder en ny vej til din sjæl, meningen med dit liv.

Klangene fra klangbadet hjælper dig med at styrke din kerne, din essens. En process, der tillader dig at komme i gang med noget nyt. Fornyelse, healing og transformation giver klangbadet dig, kort sagt.

Soundbath bader dig med lyde hele vejen rundt i cirklen. Soundbath virker mest optimalt, når det foregår ovenpå trægulve, derfor har jeg nøje udvalgt de forskellige steder, hvor jeg tilbyder disse events.

Soundbath & meditation

I Odense foregår Klangbadet udendørs fra maj til september i EventyrHaven og fra september til maj i mine undervisningslokaler i hjertet af Odense by. Læs mere om deltagernes udendørs klangoplevelser: her

I København foregår klangbadet, “the Soundbath” i KoncertKirken på Blågaards Plads. Her har jeg for nyligt oprettet en klangoplevelse, som på godt en uge blev udsolgt.

Jeg har oprettet et ekstra klangbad d. 20. september i KoncertKirken i København. Samt i Audonicum, der ligger i Skanderborg og inviterer dig til klangbad og/eller klangkoncert d. 27. september kl. 19.30-21 Vil du med? Så se mere på min kalender her

Klangbadet, the soundbath er for alle. Men særligt mennesker, der ønsker at frisætte sine tanker, sit tankemylder, lande i kroppen, finde en måde at mærke sig selv på og blive nærværende, taknemmelig og fyldt op af glæde fra en uudtømmelig Kilde af kærlighed, der strømmer ud af skålene hver gang jeg sætter gang i frekvensernes klanglandskab. Så er du åben for at lade mirakler ske i dit liv efter et klangbad, så kom endeligt og vær med.

Soundbath foregår liggende

Mennesker, som oplever angst, ild i røven, rastløshed, uro, frygt, negative tanker, nervøsitet og/eller vrede oplyser, at de overraskes over hvor meget indre fred de får efter blot 30 minutter i klangenes nærvær.

Mange med ADHD og damp-lignende symptomer glædes over at erfare, at det rent faktisk er muligt for dem at ligge stille i en hel time. Eller mere.

Andre oplever, at deres tinnitus formindskes efter en sådan klangoplevelse. Nogle oplever at ømheder i kroppen forsvinder fuldstændigt efter et klangbad. Nogle kommer pga at de har brækket en knogle eller flere – fordi de ved at klangenes frekvenser og lydbølger er med til at gøre helingsprocessen kortere og bedre.

Andre igen har oplevet mine ord, når jeg kort introducerer deltagerne for een af mine “manifestér dine drømme” eller ” Tiltræk, hvad du ønsker” – at ønsket har manifesteret sig i deres liv umiddelbart efter klangbadet, eller få sekunder. Kvinden her udtrykte: “Jeg ønskede, at mit hus blev solgt og mens jeg lå her under klangbadet, ringede ejendommægleren for at sige, at huset er solgt! Jeg har hørt flere udtrykke glæde omkring disse sætninger og ord, jeg har sagt under klangoplevelsen.

Soundbath kan også forveksles med soundhealing eller lydhealing, hvilket kan hjælpe med at:

 • Afbalancere venstre og højre hjernehalvdel/hemisfære
 • Frisætte energi blokeringer
 • Rense og detoxe dig helt ned på celleplan
 • Give dybere søvn
 • Åbne dit 3. øje og styrke dit klarsyn, din intuition, dit flow.
 • Styrke og berolige nervesystemet
 • Skabe harmonisk forbindelse med dig selv og dine omgivelser
 • Fjerne eller mindske følelser og tilstande af vrede, foragt, magt, kontrol, angst, frygt, bekymring, negativitet, bitterhed mm.
 • Styrke muligheden for selv-heling på et dybere plan.
 • Mindske tankemylder.
 • Skabe ro og nærvær på alle planer
 • Være dig lige her og nu.
 • Give dig oplevelsen af glæde og kærlighed.

Nedenunder kan du se en billedcollage med begivenheder, der finder sted i sommerhalvåret og slutter med en klangretræte d. 5-7 oktober i Valby. Denne nærende og transformerende retræte, kalder jeg for Sounds and Silence, klang og stilhed – her bliver du præsenteret for skålenes magiske virkninger, hvor du på egen krop mærker skålene fysisk. Skriv til mig på Annes@klang-oplevelser.dk og hør mere.

Første onsdag i hver måned kl. 10-11.30 tilbyder jeg klangbad mm. på adressen Kongensgade 51, 5000 Odense C – her koster entréen kr 175,-/ gang at deltage – du tilmelder dig senest dagen før på sms til 60661631

Er du mere interesseret i at få indsigt i hvordan et klangbad foregår og vil du gerne lade dit netværk være prøveklud for det, du lærer under en workshop med klangbad som tema, hvor du på 3 lektioner får indblik i skåle typer og klangmassage teknikker, så læs mere om workshoppen her

Soundbath eller klangbad – ja jeg håber du har fået en idé om hvad det er og hvad det kan hjælpe dig med. Kunne du tænke dig at opleve en sådan klangoplevelse? Ja så kan du holde øje med min kalender eller tilmelde dig mit nyhedsbrev, hvor jeg af og til inviterer netværket til soundevents – her kan du være heldig at komme med til stærkt reducerede priser.

Kunne du tænke dig at tilbyde dit netværk at opleve et soundbath indendøre eller udendøre og har pladsmuligheden – ja så kontakt mig endeligt, så giver jeg gerne et uforpligtende tilbud, hvis du kontakter mig på nedenstående kontaktformular. Du kan også se i kalenderen og se hvor og hvornår du som enkelt person, kan opleve et Soundbath.

Vil du læse mere om mine udendørs klangbads oplevelser og læse, hvordan klangbadet opleves på afstand, siddende nogle meter væk eller liggende i klangcirklen – helt tæt på klangene fra kæmpeklangskåle og Sanghasyngeskåle i EventyrHaven, så læs med på bloggen her

De hjerteligste klanghilsner

– med klange, der taler til hjerte-frekvensen <3

Anne Viese

Til forsiden – tryk her

Mail to: Annes@klang-oplevelser.dk

Comments are closed.

Følg mig og få særlige fordele ;-)

Læs med, når jeg skriver om bl.a. stress, klang og de spændende udfordringer, jeg har som iværksætter. Desuden får du:

- Særlige invitationer med rabat fordele.
- Opdateringer på kommende klangoplevelser.
- Tilbud på kurser, medier og litteratur.

Nyhedsbrevet udsendes 2-4 gange pr. måned og du kan til hver en tid afmelde.