Når angsten og uroen kører rundt med dig…

…mærker du sikkert:

  • at uroens og angstens indre stemme kører i ring. Som en trædemølle uden ende
  • en følelse af rastløshed, der tvinger dig til at holde dig igang eller lige modsat; tvinger dig ind i en apatisk tilstand.
  • et hav af tanker fulde af bekymring, et tankemylder, der eskalerer og vokser i dit indre
  • selvkritik og selvbebrejdelser
  • uro i benene, muskelspændninger, myoser og sammentrækning af bindevævet.
  • stress i mild eller højere grad.
  • søvnløshed
  • migræne eller spændingshovedpine

Det er længe siden jeg har oplevet uro og angst fylde mit indre. Det er jeg virkeligt taknemmelig for. For jeg ved, hvor hårdt det føles, når krop og sind er i en tilstand af at være på vagt dag ud og dag ind.

 

 

På en måde kan vi være taknemmelige over disse problemområder, der kalder på vores opmærksomhed, for dukker de ikke op til overfladen, får vi ikke muligheden for at gå i dybden med vores følelser og vores handlemønstre, der oftest sætte på automat-adfærd.

Det er i grunden de første af et barns 4 leveår, der gør sig gældende i voksenlivets mønstre,  i vores skyggesider og ja sågar tænke -og adfærdsmåder.

Når uroen og angsten melder sin ankomst, kan du opleve svedige hænder og fødder, hurtige åndedræt der ikke når hele vejen ned i maven, kvalme, forpustethed, svimmelhed, uro i kroppens muskler og tanker, tanker fulde af bekymringer, bekymringer der bliver til tankemylder eller sågar katastrofe tænkning.

Sommetider har planeterne indflydelse på vores handlemønstre og vores måder at håndtere foreksempel noget, der har bragt vores dagligdag ud på et sidespor. Når planeterne står med en særlig position på himmelen (sådan som de har gjordt de senere måneder, så får vi en chance for at rydde op i gamle energier. Gamle energier eller relationer, der ikke tjener os mere. Det er tid til oprydning. Ganske enkelt.

Gamle glemte ting eller hændelser, der er blevet holdt hemmelige eller blot gemt væk kommer nu frem i lyset. Om du vil det eller ej. Spørgsmålet er blot, om du har mulighed for eller er i stand til at transformere det mørke, der end måtte være om til lys. Den uro, der måtte være om til ro. Angsten og usikkerheden om til tryghed, had til  kærlighed, følelsesmæssig afstand til nærhed. sorg til glæde, fastlåshed til frihed osv.

Det er selvfølgelig let sagt for en udenforstående at sige disse ord. Når man befinder sig angstens sump – i trædemøllen, så er det svært at se, at der kan være en udvej, en vej ud af mørket ud af uroen. Det er til gengæld let at fodre angstens og usikkerhedens stemme med energi og med endnu flere bekymrende tanker om, hvad nu hvis…

Bekymringer har rod i mave- milt meridianbanen. når du ved hvordan denne energi bane løber i din krop, kan du behandle dig selv med klangskåle. En enkelt klangskål med håndtag er nok. Stryg skålen med meridianbanerne, så du genopretter og vitaliserer flowet i dine (fastlåste) mave-milt energibaner.

Efter jeg selv har ligget og rodet rundt med alt for mange bekymringer i tidens løb, kan jeg let sætte mig ind i, hvordan du eller andre må have det, hvis eksempelvis man får mavesmerter over at pengene ikke slår til, fordi man enten er blevet fyret, har modtaget en kæmpe regning eller ens bil skal på værksted. Vores børn kan også let give os bekymringer, så vi liger søvnløse og bekymrer os over barnets trivsel i skolen og rent generelt.

 

Hvor fører livet mig hen?

Jeg har vendt min indre uro til ro. Mine bekymringer og angst har jeg transformeret, så jeg nu oplever tryghed og kærlighed. I overflod.

For to år siden havde jeg ikke troet på det, hvis en clairvoyant havde meddelt mig at “snart finder du kærligheden, ja glæden – til dig selv, dine nærmeste – ja kærligheden finder dig, snart!” Det har den gjort. Og nu overvejer jeg ligefrem at lade kærligheden flytte ind…

Har jeg en opskrift på at vende møllen, trædemøllen, så du slipper for tankemylder og tanker der kører rundt med dig…?

Hvordan slipper du bekymringer, der får dig til at leve halvt og ikke helt. Hvordan ? Mine bedste bud er disse:

* Mediter gerne to gange om dagen af ca 20 minutter. Enten i stilhed eller til lyden af en (guidet) Klangmeditation.
* Tag et karbad tilsat epsomsalt gerne hver aften.
* Giv dig selv Klangmassage – ryg såvel som mave eller lav en 3- klang med tre skåle. Een på kroppen og to klangskåle uden for kroppen.
* Gå ture i skoven
* Detox dine fødder – affaldsstoffer udrenses gennem vores fødder.
* Bestil individuel tid til Klangmassage
* Sørg desuden for at spise sundt og varieret, undgå at sulte dig selv og undgå for alt i verden hvidt mel, sukker og mælk.
* Undgå film eller serier, der fodrer din frygt.
* Vær sammen med de mennesker, du holder af og som tilfører dig glæde. Og giv dem gerne et godt langt kram. jo flere om dagen jo bedre❤

Desuden kan du spørge dig selv: Hvad vil jeg gerne slippe eller skille mig af med?

Bliv opmærksom på dette og bed om hjælp i din proces.

 

Tak til dig der læser mine nyhedsbreve, blogoplæg og følger med i klangoplevelser på facebook og her på hjemmesiden.

God læselyst.

Klanghilsner
Anne Viese

PS. Jeg søger dig, der har oplevet eller oplever frygtelig meget angst, usikkerhed, bekymringer og mavesmerter, lavt immunforsvar og uro. Vil du skrive et blogopslag om din tilværelse, så tilbyder jeg dig en klangmassage session til halv pris (normalpris kr. 600,-) Kontakt mig herunder – alle får svar indenfor en dag eller to. På forhånd tak.

Comments are closed.

Følg mig og få særlige fordele ;-)

Læs med, når jeg skriver om bl.a. stress, klang og de spændende udfordringer, jeg har som iværksætter. Desuden får du:

- Særlige invitationer med rabat fordele.
- Opdateringer på kommende klangoplevelser.
- Tilbud på kurser, medier og litteratur.

Nyhedsbrevet udsendes 2-4 gange pr. måned og du kan til hver en tid afmelde.