Klangmassage Snusekursus

Klangmassage Snusekursus for dig, der ønsker at lære at behandle med klangskåle fysisk på kroppen. Jeg tilbyder kortere kurser i klangmassage, hvor du i løbet af 4-8 lektioner lærer simple teknikker til at behandle dig selv og dine nærmeste med klangmassage.

Jeg viser dig, hvordan du kan give dig selv klangmassage med 1-2 klangskåle og giver dig de grundliggende teknikker til behandling med klangmassage på en makker.

Klange, der taler til hjertet.

Du får desuden indblik i forskellen på Peter Hess klangskåle og almindelige syngeskåle. Hvis du selv har skåle, så tag dem endeligt med til vurdering hvorvidt de kan bruges til klangmassage eller ej.

Generelt om Peter Hess Klangmassage, hvilket er en nyere behandlingsform i Vesten – det er cirka ti år siden, de første danskere blev uddannede klangmassører indenfor Peter Hess metoden, der stammer fra Tyskland.

Peter Hess er efterhånden en ældre herre, som har udviklet klangmassagen efter at have nær studeret Østens visdom. Klangskålene bliver produceret i Indien, Tibet og Nepal. De bliver banket manuelt op af eet stykke, aldrig støbt. Klangskålene indeholder i alt 12 metaller, der tilsammen giver skålene deres særlige klang og vibration. Ikke een skål er ens, så derfor er det vigtigt, hvis man overvejer at købe en klangskål hos mig i klinikken, eller andre steder, at man lytter og fornemmer skålens lyd og frekvens og MÆRKER vibrationen mod sin krop inden valget på en klangskål, træffes.

Klang for dig der vil helt ned i gear.

Man kan sagtens starte med en enkelt lille hjerteskål (kr. 900,-) – det gjorde jeg selv i sin tid. Jeg lærte min klangskål at kende over et års tid, hvor jeg oplevede, at den var helt ideelt til meditation og indre stilhed. Desuden hjalp den mig af med tinnitus, kæbespændinger, tandsmerter og hovedpine.

Den næste skål jeg erhvervede mig var den lille bækken-klangskål (kr. 2200,-) og med den erfarede jeg, at spændinger i de større muskelgrupper i fx ryggen og i lårmusklerne aftog sig med klangmassagen. Jeg har altid haft store spændninger i mine ben – sommetider så voldsomme, at det gav mig smerter 24/7. Når man går rundt med sådanne konstante smerter, kan du tro, at det virker befriende, når smerterne pludselig aftager. Efter mit jeg fik bragt mit nervesystem og PTSD- lignende symptomer til ro, kunne jeg sove, ikke bare sove et par timer, men så småt sove helt igennem om natten. En ren befrielse, der i mit liv og for mig sagde SPAR 2 og hjælp mig med at finde indre som ydre ro.

Bækken klangskålen er virkelig god og effektfuld til bland andet bedre søvn, færre muskelspændninger og indre ro. Desuden hjalp mig også med den astma, jeg gik og døjede med. Idag er jeg helt fri af både muskelspændinger og astma, hvilket jo er en ren befrielse. sikke et overskud af energi jeg pludselig har fået!

Klangmassage behandlinger får en stresset krop til at slappe af.

Klangmassage gives mens du ligger på ryggen – her sættes skålene på kroppen, i få tilfælde sættes små skåle på ansigtet, i andre tilfælde (som billedet viser) holdes skålen et lille stykke ovenover ansigtet.

Næste klangskål i rækken, som jeg købte, var universal klangskålen (kr. 1300,-) – den var god til at danne en fin samklang med de to øvrige skåle – og med disse tre skåle opdagede jeg med tiden, hvordan jeg kunne behandle mig selv med 3 skåle på kroppen.

Efter et års intens erfaring med klangskåle og et hav af kurser, fik jeg igang med at tilbyde klangmassage snusekurser a 2 x 4 lektioners varighed. Disse tilbyder jeg 2-4 gange årligt i Odense og København.

Så hvad lærer du egentlig på sådan et kursus? Det kan du læse mere om her

Alt dette og meget mere kan du få dybere indblik i – men husk at det ikke er farten, der er det afgørende for om du bliver en rigtig god klangmassør. Det er snarere roen, din indre ro, der skal bygges op, før du reelt formår at kunne give denne værdifulde gave videre i dit netværk. Roen og nærværet til dig og i dig selv er altafgørende.

Se i kalenderen her og find det kursus/de kurser, der passer dig.

Eller læs blog indslaget om Klangmassage og tinnitus?

 

 

 

Comments are closed.

Følg mig og få særlige fordele ;-)

Læs med, når jeg skriver om bl.a. stress, klang og de spændende udfordringer, jeg har som iværksætter. Desuden får du:

- Særlige invitationer med rabat fordele.
- Opdateringer på kommende klangoplevelser.
- Tilbud på kurser, medier og litteratur.

Nyhedsbrevet udsendes 2-4 gange pr. måned og du kan til hver en tid afmelde.