CD udgivelser og CD-release koncert

Det glæder mig at kunne dele nyheden med dig: Det er ikke mange dage siden jeg modtog en kæmpe pakkepost med ialt 1000 stk CD’er!

Det tog sin tid, jeg ved det godt. For jeg fik optaget mine lydfiler med klangene fra mine syngeskåle og klangskåle tilbage i sommer i et proff lydstudie, så kvaliteten er i top, rent lydmæssigt.

CD-release foregår til følgende klangkoncerter:

  • Tirsdag d. 14/11 på Otterup Bibliotek- Kuplen kl 19-21 (Entré i døren kr 75,-)
  • Torsdag d. 23/11 i Unitarernes Hus, Dag Hammarskjölds Allé 30, København Ø ( Entré i døren kr. 250,-

Stress af med klangkoncert
1: Stilhedens lydlandskaber  27:18
2: Klange der taler til hjertet 22:43
3: Sov godt med klangkoncert 22:03

Stress af med Klangmeditation
1: Indre ro med guidet afspændende Klangmeditation
2: Intutive klange og vindklokker
3: Nærvær med åndedræt og fingerklangmeditation
4: Sjælerejse

CD’erne sælges til kr. 150,-/stk

Skal du have dem tilsendt med posten kommer der kr. 41.50,-  oven i fragten.

Er du forhandler eller selvstændig og ønsker mer-salg, kan jeg tilbyde dig fx 50 stk. CD’er til videresalg eller eget brug, så sparer du 20% på det samlede antal CD’er, du bestiller.

Det har været noget af en process at nå hertil, en langsommelig process, hvor jeg ikke følte “frugten” var moden til at se “dagens lys”. Men det er den nu. Jeg har arbejdet med mig selv i den mellemliggende tid.

Det har provokeret mig og mit system, at lade min klangmusik og guidede meditationer komme ud i offentligheden, hvor jeg ovenikøbet skal prissætte varen. Så jeg har surfet rundt for at se, hvor prisniveauet ligger og jeg har mediteret på, hvor meget jeg føler, at CD’erne er værd, hver for sig. Og hvor meget jeg selv er værd…

Jeg har altid haft svært ved at høre min egen stemme. Som ung og barn fik jeg forbud mod at synge, ja sågar at kommunikere. Jeg skulle helst være stille, holde min kæft, for at blive elsket. Og værdsat. Som teenager blev jeg mobbet i folkeskolen pga at jeg havde en ekstra lys stemme, når jeg talte. Derfor øvede jeg mig i alle årerne på at gøre min stemme mørkere, mere dyb. Og dengang jeg havde musik som valgfag på HF og skulle synge alene for hele klassen, mens læreren spillede klaver, var jeg rent ud sagt ved at skide i bukserne, for alle mine veninder i de forskellige klasser jeg gik på, havde som oftest hvisket til mig, at jeg hellere skulle lade være med at synge, især hvis jeg skulle gøre mig forhåbninger mht at sidde ved siden af dem.

For nyligt udfordrede jeg mig selv og sagde ja til at en lokal TV-mand kom og filmede mig og min klangkoncert i Vindinge Kirke ved Nyborg. Her står jeg og synger for omkring 100 fremmødte deltagere og for åben skærm, trods det, at jeg nok ikke er den fødte kirkesanger! Men sikken energi det affødte i kirkerummet – for det var ikke kun mig der sang, publikum tonede også med, sang på vokaler.

Efter klangkoncerten i kirken, var der mange der kom hen og spurgte om de ikke kunne købe en CD med mine klangoplevelser på… Men sådan een havde jeg ikke dengang.

Det har været lidt af et sats – ligesom så mange andre gange, hvor jeg har satset (en masse penge) på et projekt. For man ved jo aldrig, om det reelt bliver en succes. Men når jeg først slipper forventningen om succesen og slipper kontrollen, så sker der så mange gode uventede begivenheder, hvilket du måske allerede har bemærket.

For nogle måneder siden satsede stort: jeg og lejede et helt kirkerum i København, hvor jeg har udnævnt mig selv som arrangøren af mine klangkoncerter og derfor selv står for billetsalget deraf. Så hvis du endnu ikke har set eller noteret, at jeg i Unitarernes Hus torsdag d 23/11 kl. 19-21 åbner dørerne og inviterer dig indenfor på Dag Hammarskjölds Allé 30 i København, så notér det nu og bestil dine billetter allerede idag. Og kom gerne i god tid.

Jeg signerer naturligvis CD’erne med en lille hilsen den pågældende aften, hvis man ønsker sig dette.

Comments are closed.

Følg mig og få særlige fordele ;-)

Læs med, når jeg skriver om bl.a. stress, klang og de spændende udfordringer, jeg har som iværksætter. Desuden får du:

- Særlige invitationer med rabat fordele.
- Opdateringer på kommende klangoplevelser.
- Tilbud på kurser, medier og litteratur.

Nyhedsbrevet udsendes 2-4 gange pr. måned og du kan til hver en tid afmelde.