Fra klangaktør elevens synsvinkel

Her kan du læse og få indblik i den nyligt opstartede Klangaktøruddannelse, og få indblik i hvad klangaktør eleverne på introholdet, har oplevet og erfaret:

Christine Ørum skriver:

Jeg havde forinden Modul 1 på Klangaktøruddannelsen hos Anne Viese, været på Klangmassage Snusekursus, samt deltaget i et arrangement med Klang i vand.
Erfaringerne herfra har jeg anvendt i mit daglige arbejde med multihandicappede børn. Dette med stor succes.

Klang Oplevelser - Anne Viese

Klangoplevelser – Anne Viese

Undervisningsdagene på Klangaktøruddannelsens modul 1 har aldrig været kedelige, da de har været et godt mix af teori, praktiske øvelser og grin.

Anne har med sit rolige sind givet os alle tid til at fordybe os i de forskellige øvelser. Hun besvarer tålmodigt de mange spørgsmål undervejs og samler trådene tilsidst.

Jeg har efter Modul 1 opnået en langt større selvsikkerhed som klangaktør og har fået arbejdet med områder indenfor både Klangmassage, klangbad og klangmeditation.

Jeg glæder mig nu til, at Klangmodul 2 starter op, hvilket selvfølgelig skal være med Anne Viese, som underviser.

😊

Klangbad i Eventyrhaven

Klangbad i Eventyrhaven med flere klangaktører.

Jeg har i mit arbejde med multihandicappede børn stor erfaring i at anvende primært klangbad eller Klangmassage. Alt afhængigt af det enkelte barn og de udfordringer han eller hun måtte have. Jeg har derudover haft en hel del psykisk sårbare voksne, som har opsøgt mig, da de har søgt en anden løsning end traditionel medicin på deres sygemelding som oftest har skyldes at være stressramt.

Her har behandlingen taget afsæt i at møde dem, der hvor de er med indfølingsevne og en rolig tilgang.

 

Elenaa Toft skriver:

Efter min mors død i januar 2017, blev jeg med eet draget intuitivt af en syngeskål ude ved Anne. Det var ligesom startskuddet til hele processen. Jeg fik muligheden for at deltage med klangmassage i vand, hvilket gav en meget stor healende effekt til mit noget sorgramte sind, krop og tanker. Det var ligesom om, at hver gang jeg følte jeg faldt fra hinanden, skulle jeg bare slå på klangskålene, og så faldt mit system til ro igen.

Da Anne fortalte, at hun ville oprette en klanguddannelse, havde jeg mine hænder oppe, og var meget begejstret. Jeg tænkte at dette var en mulighed for, at lære mere omkring de lækker klangskåle.

Nu er det gået en 8 måneders tid, efter min mors død. Jeg mærker nu, at jeg begynder at finde mig selv igen, og at jeg ikke længere har brug for skålene på samme måde, som jeg havde lige da jeg havde mistet.

Klang -og syngeskålene vil nu altid være en del af mig, og mit virke, hvor jeg bruger skålene i forbindelse med mine spirituelle guidede meditationsaftener. Mine meditations gæster udtrykker, større og dybere forbindelse og ro, når jeg spiller på skålene.

Klange, der taler til hjertet.

Klange, der taler til hjertet.

Udover dette her tilbyder jeg klangmassage i min klinik, hvor jeg oplever de mennesker, som allerede har modtaget denne afstressende behandling form, er mennesker, som på en eller anden måde har lukket døren og smidt nøglen væk, til deres hjerter. Så min opgave, som klangaktør, har været og er, at åbne folks hjerter.

Jeg syntes, at du har gjort et godt stykke arbejde med første modul, Anne. På trods af, at  der har været nogen ting, som du selv nævner, godt kan gøres bedre.

 

Anne underviser klangaktørerne i brugen af gongen.

Anne underviser klangaktørerne i brugen af gongen.Jeg syntes også, at det var rigtig godt med klangbadet inde på Cafe Siesta. Det var virkelig en FED overlevelse, at få lov til at deltage og være en del af klangaktør holdet. Det kunne jeg uden tvivl, godt se mig selv i, igen.

 

Alt i alt har jeg været rigtig glad for at deltage. Jeg har mødt mange dejlige skønne mennesker, og bånd er blevet knyttet. Det har været en rejse for mig, som slutter her. Og det er faktisk lidt sørgmodigt, ikke længere at skulle være en del af det dejlige fællesskab og klangånd, som jeg har været en del af.

 

Klangbad i Eventyrhaven idylliske natur, set oppe fra Klosterbakken.

Klangbad i Eventyrhaven idylliske natur, set oppe fra Klosterbakken.

 

 

Louise Virgina Hansen skriver:
Jeg mødte allerførste gang Anne og hendes skåle til et kursus, og blev ret nysgerrig, da hun sagde, at det var rigtig godt til stressede mennesker. Jeg tænkte, at jeg ville give klangmassage en chance, da jeg havde utrolig meget tankemylder og var stresset.

Syngeskåle: synger og afgiver deres klange opad og udad. Klangskåle: vibrere og afgiver sine klange og frekvenser udaf og nedaf i underlaget. Derfor kan det være godt med forskellige skåle i samlingen.

Syngeskåle: synger og afgiver deres klange opad og udad. Klangskåle: vibrere og afgiver sine klange og frekvenser udaf og nedaf i underlaget.

Det var den mest fantastiske oplevelse, at gå fra ikke at kunne slippe tankemyldret til fuldstændig ro i hovedet! Så da Anne skrev, at hun ville til at undervise i det, var jeg slet ikke i tvivl om jeg det skulle jeg være med til.

De fleste mennesker som kommer til mig, og får behandling er også mennesker som føler sig stressede, har en travl hverdag eller har spændinger i kroppen.

Klangbad under åben himmel - ideelt for stressede personer, der har svært ved at slappe af og finde ro i krop og sind.

Klangbad under åben himmel – ideelt for stressede personer, der har svært ved at slappe af og finde ro i krop og sind.

Feedback på Modul 1
Jeg er glad for, at Anne Viese har valgt en undervisning tilgang, som har mest vægt på det praktiske og intuitive end det teoretiske. Selvfølgelig skal man have en basis af viden omkring opstillinger at bygge ud fra, men den praksisnære træning på undervisningsdagene, har jeg følt, var en fantastisk fundament, når jeg gav elevbehandlinger mellem undervisningsdagene og herved skulle øve mig.

 

 

Klangoplevelser - i cirkler med Anne Viese

Klangoplevelser – i cirkler med Anne Viese

Er du som læser blvet nysgerrig på at få mere af vide om klangaktøruddannelsen, Som løbende stater nyt hold op i bla Skanderborg, Odense og København, så skriv til mig og fortæl, hvor du vil skrives op henne.

Du skal være opmærksom på, at min klangaktøruddannelse er en grunduddannelse, hvor du over nogle weekender lærer grundlæggende teknikker i håndtering af klangskåle til Klangmassage, klangmeditation og klangbad for individuelle og i gruppe regi. Se evt holdopstart eller andre klangoplevelser her

 

KLangbad og klangmeditation i cirkel med flere klangaktører

Klangbad udendør

Comments are closed.

Følg mig og få særlige fordele ;-)

Læs med, når jeg skriver om bl.a. stress, klang og de spændende udfordringer, jeg har som iværksætter. Desuden får du:

- Særlige invitationer med rabat fordele.
- Opdateringer på kommende klangoplevelser.
- Tilbud på kurser, medier og litteratur.

Nyhedsbrevet udsendes 2-4 gange pr. måned og du kan til hver en tid afmelde.