Klangkoncert er smuk, helende og beroligende for krop og sjæl

Torsdag d.8 juni 2017
 havde jeg den store ære at deltage ved Anne Vieses klangkoncert i Dome of Visions i Aarhus.
 Det var første gang, at jeg var aktør ved et klangkoncert. Jeg har været uddannet som klangmassør i 3 år og laver klangbade, klangmeditation og klangmassage i mit Mensendieck institut i Vejle.
Klangkoncert er smuk, helende og beroligende for krop og sjæl, det var første gang, jeg selv var aktør, men da jeg er et meget intuitivt menneske, var det let at falde ind, især fordi Anne Viese viste mig sin tillid. Hendes rolige og guidende overblik, gjorde det nemt for mig at følge hende.

Jeg er derfor meget taknemmelig for at du, Anne tog imod min anmodning, da du ved koncerten i Brejninge Kirke i Vejle, fortalte om din næste koncert i Aarhus, hvor du havde et stort ønske om, at samle 4 klangaktører, der spillede sammen. Så da jeg sagde, at jeg godt ville være med ved Dome of Visions i Aarhus, så svarede du uden tøven, det lyder godt. 🙂

Klangkoncert i Dome of Visions i AarhusSidst men ikke mindst lærte Anne mig også at bruge Toning, det er hvor du synger på en vokal.

Jeg har i flere år selv brugt det, til at berolige mig selv, når jeg var oprevet eller gået i selvsving som jeg kalder det, når jeg ikke lige kan overskue mit liv. Men jeg bruger det også, når jeg er glad og går i skoven, så kan jeg også finde på at tone.

Men Anne lærte mig, hvordan toning kan bruges sammen med vores chakra, og hvordan man på en let og enkelt måde kan videregive det til andre.
Og hvor er det dog fantastisk at tone sammen med andre. Det højner energiniveauet og den samklang, der opstår er helt unik. Mange tak Anne for en inspirerende og lærerig aften.

Af hjertet Tak.

Jeanette Jensen

 

Nysgerrrig efter flere klangoplevelser? se kalenderoversigten her

Comments are closed.

Følg mig og få særlige fordele ;-)

Læs med, når jeg skriver om bl.a. stress, klang og de spændende udfordringer, jeg har som iværksætter. Desuden får du:

- Særlige invitationer med rabat fordele.
- Opdateringer på kommende klangoplevelser.
- Tilbud på kurser, medier og litteratur.

Nyhedsbrevet udsendes 2-4 gange pr. måned og du kan til hver en tid afmelde.