Klangmassage Snusekursus

Jeg, Anne Viese - er din klangmassage underviser. Har du spørgsmål af noget art, så skriv eller ring trygt til mig på mobil: 60661631

Jeg, Anne Viese – er din klangmassage underviser. Har du spørgsmål af noget art, så skriv eller ring trygt til mig: tlf. 60661631

Klangmassage er for dig, der er interesseret i at få indblik i behandlingsformen, der på en enkel og let måde giver både behandler og modtager mulighed for at skabe indre ro og nærvær.

Jeg kalder dette kursus Klangmassage Snusekursus, da det er et mindre kursus på 3-4 timer, der giver dig mulighed for at se og mærke om klangmassage kunne være noget for dig. Her lærer du bla hvordan:

  • du giver klangmassage – på dig selv og andre.
  • du  håndterer klangskålen, så der opstår vibrationer og klange.
  • klangmassagen stilen er udviklet, så teknikkerne med klangskålen(e) passer til fx at behandle ømheder i ryggen.
  • klange og vibrationer opleves, når de har fysisk kontakt med din krop.
  • du giver en klangmassage behandling med 1-2 klangskåle på kroppens bagside.

Jeg underviser dig i, hvordan du håndterer de forskellige skåle, hvilke køller, der skal bruges til klangmassagen og viser dig hvordan de skal benyttes. Desuden får du indblik i, hvordan en individuel klangmassage rent faktisk føles på egen krop. Når du først får indsigt i teknikkerne og fornemmer, hvordan klangskålenes vibrationer danner samklang med din krop, vil du også få kendskab til, hvordan din krop oplever og sanser klangene. Det er på denne måde, du bliver i stand til at yde den bedste klangmassage behandling på dine nærmeste. Jo mere du øver dig med klangmassagen, jo mere vil du selv “blomstre” og være i stand til at give gaven videre.

Derfor anbefaler jeg oftest mine kursus deltagere at finde en øve makker eller at bestille tid hos mig eller en anden dygtig uddannet klangmassør og på den måde sanse på egen krop, hvordan de forskellige teknikker med klangmassage virker.

Klangmassage Snusekurset I lører dig at give klangmassage på hele kroppens bagside.

Klangmassage Snusekurset I – her undervises du i, hvordan du giver klangmassage på hele kroppens bagside.

 

Det er omtrent et år siden, jeg blev klar til at undervise i klangmassage. Selv tog jeg 5 kurser i klangmassage af to dages varighed, samt nogle tillægskurser i udvidet klangmassage (klangmassage masterclass) før jeg følte mig klar til at undervise heri.

Jeg har selv givet ca 450 klangmassage behandlinger i skrivende stund, og udforsket masser af andre teknikker i klangmassage på mig selv, i min iver for at komme helt til bunds i klangmassagens virkemidler.

Jeg vil tro, at jeg har modtaget omtrent 50 individuelle behandlinger med klangmassage fra mine nærmeste, fra mine klangkollegaer, min lærermester og nogle ganske få behandlinger givet af min søn, som jeg har indviet teknikkerne til. Min søn er idag 9 år, og er på mange måder en, der viser mig, hvilke andre måder, der er gode, særligt for børn og sensitive sjæle.

Jeg er vant til at undervise. Jeg har undervist børn og unge i billedkunstens udtryk og jeg har undervist og voksne i alle aldre i malerfagets teknikker, kunsthistoriens vidunderlige verden – og i formudtrykkets virkemidler, så det at undervise falder mig helt naturligt. Forskellen fra dengang og nu er blot, at jeg underviser uden 20 ark papirer, men ud fra egne erfaringer og den basis viden, der er målrettet Snusekursus I.

Klangskåle, lyd, frekvens og vibrationer skaber indre ro og nærvær.

Klangskåle kan bruges til både klangmeditationer og klangmassage. Køb dine skåle direkte hos mig. Annes@klang-oplevelser.dk

Klangmassage er ligesom kunstfaget også et håndværk, et gedigen håndværk der, “altid” har eksisteret. For klangmassagens vedkommende har vi i Vesten kendt det i et halvt århundrede, mens Østen har benyttet sig af klangmassagens visdom gennem 3-4000 år! Billedkunstneren i Vesten fandt oftest inspiration i Østens kulturer og ud fra de indsigter kunstneren rejste hjem med, har vi bla begrebet “impressionismens- tidsalder”. Mange stilarter i Vesten er udsprunget fra Østens vise mestre.

Peter Hess, der er Vestens foregangsmand indenfor klangmassage, rejste i en periode på 30 år til Indien, Tibet og Nepal og nærstuderede de helhedsskabende alternative stilretninger og blev forelsket i behandlingerne med klangskåle eller syngeskåle (singingbowls), som er det oprindelige udtryk fra Østens visdom.

Klangmassage Snusekurset I - her lærer du at give en enkel men dyb behandling med klangmassage på kroppens bagside. Vælger du tirsdagsholdet på Baumgartensvej 46 i Odense, som dit næste kursus, vil der være maks 6 deltagere. Lørdagsholdet i Odense eller Kerteminde har maks 10 deltagere. Kurset varer 3-4 timer og er særligt målrettede mennesker med stress eller mennesker der vil lærer at behandle sine medmennesker, der har stress eller er særligt sensitive.

Klangmassage Snusekurset I – her lærer du at give en enkel men dyb behandling med klangmassage på kroppens bagside.
Vælger du tirsdagsholdet på Baumgartensvej 46 i Odense, som dit næste kursus, vil der være maks 6 deltagere.
Lørdagsholdet i Odense eller Kerteminde har maks 10 deltagere. Kurset varer 3-4 timer og er særligt målrettede mennesker med stress eller mennesker der vil lærer at behandle sine medmennesker, der har stress eller er særligt sensitive.

Peter Hess er forgangsmanden, der bragte Østens visdom vedrørende “syngeskåle massage” til Vesten og gjorde teknikkerne vestlige og velegnede til os, der bor her. Han fandt på det mere vestlige udtryk: Klangmassage, hvilket er det udtryk vi bruger, når vi benytter klangskåle som en massageform, der er blid og venlig og som foregår udenpå tøjet og uden hårde tryk. Less is more er det fine udtryk, der dækker over klangmassagens stil.

Vil du sikre dig en plads på en af følgende Snusekurser:

  • Tirsdag d. 7. februar kl. 19-22 Odense
  • Lørdag d. 11. marts kl 12-16 i Kerteminde
  • Lørdag d. 8. april i KBH –

tryk her – så kommer du til facebook begivenheden.

Klangmasage Snusekurset i Odense og Kerteminde koster 580kr at deltage i. Kurserne i København koster 780kr. Har du lyst til at arrangere at sådant kursus i din egen by, er du velkommen til at kontakte mig, så kommer jeg også gerne til dig.

Jeg har et særligt kursus for forældre og børn på tegnebrættet – et familie klangmassage kursus søndag d. 26/2 kl. 10-12. Har du interesse i at snuse til klangene i børnehøjde, så skriv endeligt til mig. Jeg opretter holdet, når der er mindst 6 deltagere – 3 voksne og 3 børn.

Du kan reservere din(e) pladser på mobil 60661631, sms gerne inden du ringer. Eller skriv en mail: Annes@klang-oplevelser.dk

Jeg glæder mig til vi ses.

Bedste klanghilsner

Anne Viese

Anne Viese - Klangmester

Anne Viese – Klangmester

PS. Skulle du være interesseret i at lære teknikker i klangmassage, der gør dig i stand til at give klangmassage på kroppens forside og dermed blive fortrolig med behandlerrollen, så du kan øve dig i klangmassage på dine nærmeste og på dig selv. Klangmassage Snusekursus II giver dig mulighed for at yde en hel klangmassage behandling på ca 40 minutter til en, du holder af.

Hvor og hvornår? Odense, d. 12.marts kl. 12-16 – eneste forudsætning, at du har været på et af mine workshopsforløb eller deltaget på klangmassage snusekursus I. Deltagerpris: kr. 680,-

 

 

 

Comments are closed.

Følg mig og få særlige fordele ;-)

Læs med, når jeg skriver om bl.a. stress, klang og de spændende udfordringer, jeg har som iværksætter. Desuden får du:

- Særlige invitationer med rabat fordele.
- Opdateringer på kommende klangoplevelser.
- Tilbud på kurser, medier og litteratur.

Nyhedsbrevet udsendes 2-4 gange pr. måned og du kan til hver en tid afmelde.