Klangaktøruddannelse i Odense

Mange nætter har jeg ligget vågen. Det er nu ellers ikke så tit mere, at det sker. For 3 år siden var det en sjældenhed, at jeg sov igennem en hel nat. Nu plejer jeg at sove 7-9 sammenhængende timer… men åbenbart ikke lige for tiden.

Jeg tænker, at det er “kunstneren”, der vågner op fra sit hi og får en strøm at idé-indfald. Jeg er blevet nødt til at stå op og skrive det hele ned – få sat form og udtryk på. Nøjagtigt som i mine dage som billedkunstneren, hvor jeg stod op og malede, når jeg ikke kunne sove.

I nat og flere andre forudgående nætter er der kommet flere budskaber og ideer frem. Den ene er den, at en klangcirkel eller cirkel-meditation sagtens kan foregå indenfor. (I sommer præsenterede jeg den i Eventyr Haven i Odense)

Men at lave sådan en klangcirkel kan nogen gange godt kræve at man kunne være flere klangaktører eller flere klangmestre, der arbejder sammen.

Og taler vi om et klangbad, der er en klangoplevelse, som minder lidt om klangmeditation, men hvor deltagerne ligger ned og sanser klangene rundt om sig. klangbad foregår enten alene eller sammen i en gruppe. Her er der er sat rigtig mange klangskåle og syngeskåle op – rundt om den enkelte deltager/deltageren. (Jeg må hellere få taget et foto, så du kan se hvad jeg mener.)

Et klangbad, kan naturligvis også foregå i varmtvandsbassin, hvor deltagere skiftes til at flyde i vandet med 2-7 skåle rundt om sig. Klangskålene sættes i svingninger og disse skaber flow og energigennemstrømning, som rislende vand der bugter sig gennem kroppen på een.

Det leder mig hen på, at jeg i mange måneder -ja måske det seneste års tid, har tænkt på – overvejet, om jeg skulle byde ind med et kursus eller en uddannelse til den interesserede, som gerne vil – på sigt – være klangmester (klangspecialist) som jeg selv. En der mestre klangene og som kan byde ind med lignende klangoplevelser, således at flere kan få del i disse berigende oplevelser med klangskåle og syngeskåle (og gong).

Men er der overhovedet nogen, der vil yde fremfor at nyde?

I sin tid ville jeg både nyde og yde. Dengang jeg så småt startede op med mine klangoplevelser. Og der sker det, at som klangaktør får du selv ladet batterierne op med klangene lyde og frekvenser.

Forestil dig f.eks denne med klangcirklen, hvor 12 deltagere ligger på madrasser i en cirkel, hver enkelt deltager sanser og fornemmer klangene fra 7 klangskåle (7x 5), der hver især spilles af 5 klangaktører eller klangmestre. Her sidder en klangaktør i hver verdenshjørne og een i midten.

På den måde får deltageren den ultimative klangoplevelse, hvor hun (eller han) får en sanseoplevelse, som jeg vil kalde et luksus klangbad. Deltageren bliver “badet” i klange, lyde, overtoner, vibrationer og frekvenser. Klangoplevelsen behøver ikke at vare mere en 25-30 minutter før krop og sind er blevet afspændt og afbalanceret.

Sådan et kursus vil lære den enkelte at komme i dybden med sig selv. For før man kan blive klangaktør eller klangmester må man mestre klangene. Både i forhold til sig selv og til andre.

Denne uddannelse som starter med et kursus på ca 4 timer i Klangmassage x 2 fortsætter over i at lære mere om klangene. Her præsenterer jeg klangaktøren for klangmeditationens kunst og den enkelte lærer, hvordan hun/han skal udforme en meditation, der svarer til klangenes lyde og frekvenser og så de modtages på en afspændende måde. Her vil følge 21 lektioners undervisning fordelt på 7 gange. Eller 7 timers undervisning fordelt på 3 gange.

Undervisningsholdet er på 4-12 deltagere. Her vil der være 3 individuelle lektioner til supervision hos mig. Samt 2 muligheder for eksamener, så du selv kan gå ud at tilbyde klangoplevelser i dit nærområde. Jeg opretter det første hold i Odense og vil lige meditere på dato, tid og præcis placering.

Hvis du synes det lyder spændende så skriv endeligt en kommentar eller SMS til mig på 60661631 😊🙏

Ja det var, hvad de stille timer i natten bragte mig frem til – blandt andet.

På nuværende tidspunkt er der 4 tilmeldte deltagere på Klang-oplevelers klangaktøruddannelse, der starter søndag d 21. maj kl 10-17.

Har du lyst til at deltage til introduktionspris 3450,- for 21 timer fordel over 3 søndage, så kontakt mig endeligt. Der er plads til maks 12 deltagere. Undervisningstedet bliver i Odense, nærmere adresse oplysninger får du ved tilmelding.

Namasté 🌟

Klanghilsner
Anne Viese

PS. Datoerne er poppet op via mindful meditation. Her er de:
21/5, 18/6 og 13/8 kl. 10-17. Prisen for hold 1 er til introduktionspris.

PPS. Prisen er 5500kr for 3 søndage/21 timer. Introduktionsprisen udgør 3450,- dvs. 1150,-/dag.
Overførsel kan ske på mobilpay 60661631. Har du brug for en faktura, så send mig endelig din mail, tlf. nr. og adresse.

Www.klang-oplevelser.dk

Comments are closed.

Følg mig og få særlige fordele ;-)

Læs med, når jeg skriver om bl.a. stress, klang og de spændende udfordringer, jeg har som iværksætter. Desuden får du:

- Særlige invitationer med rabat fordele.
- Opdateringer på kommende klangoplevelser.
- Tilbud på kurser, medier og litteratur.

Nyhedsbrevet udsendes 2-4 gange pr. måned og du kan til hver en tid afmelde.