Derfor kan dit barn lide klangmassage…

Børn er oftest mere sensitive end vi går og tror. De tager alt ind. For de har ikke noget filter. Et filter, der skærmer dem fra voldsomme oplevelser fra PC spil, voldsomme begivenheder eller blot overstimulerende sanseindtryk i hverdagen. Måske er 25-30 andre børn i skoleklassen mere end de kan overkomme.

Klangmassage er for børn i alle aldre - ideelt er det i kæmpeklangskålen for de mindre børn.

Klangmassage er for børn i alle aldre – ideelt er det i kæmpeklangskålen for de mindre børn.

Har du et sensitivt barn eller kender en, der har, så giver klangmassage barnet ro, indre ro på flere planer, styrker barnets energi, og styrker dette filter.

Voksne er bedre til at beskytte sig. De har et filter. Sensitive voksne har mange chok og traumer med sig i baggagen, og disse chok og traumer er med til at filteret bliver tyndslidt, hullet og måske ikke-eksisterende. Hverdagsbegivenheder bliver uoverkommelige for dette menneske.

Klangmassage kursus for familier. Nyt kursus i Odense søndag d. 26/2. kl 10-12 på Hunderupvej 103 i yogalokalet. Har du interesse i at snuse til klangskålenes virkninger og i at se hvordan dit bar tager imod disse klanglyde, så brug to timer samen med dit barn og oplev hvilken ro der sænker sig, når barnet begynder at at “blive eet med klangene”. Jeg kan næsten garantere dig for, at du og dit bar får en rolig nattesøvn.

Velegnede for børn mellem 1-11 år og voksne i alle andre.

Pris for to timer: kr. 380,-/ næse.

Jeg har optaget en kort 10 sekunders klangoplevelse, hvis disse to drenge på billeder folder sig ud i klangenes frekvenser. Først meget ivrige og snakkende og til slut meget mere rolige og stille.

tryk her og se drengene i leg med klangskålene 😉

To nysgerrige drenge på 6 og 7 år, der leger med kæmpeklangskålene.

To nysgerrige drenge på 6 og 7 år, der leger med kæmpeklangskålene.

Klang og børn kan foregå i mange afskygninger, som du ser på billeder og film her.

Klang og børn kan også foregå i behandler øjemed, så du og dit barn kan få en behandling med klangmassage.

Klangmassage er en blid massageform med klangskåle, der placeres direkte ovenpå kroppen. Klangskålenes sættes i svingninger, så der herved skabes vibrationer og lyd, der forplanter sig nedefter i kroppens muskler, frigører spændinger, dæmper angst omm.
Klangmassage skal sanses – opleves.

Du er velkommen til at komme forbi min hjemmeklinik på adressen Hjortøvænget 12, 5000 Odense C – du kan bestille tider torsdage og fredage mellem kl. 11 og 16. Send gerne en SMS eller kontakt mig på tlf 60661631 eller via klinket herunder:

http://klang-oplevelser.dk.php70serv13.webhosting.dk/booking

Har du øvrige spørgsmål, er du også velkommen til at bruge kontaktformularen herunder, så vil jeg besvare dit spørgsmål så hurtigt det er mig muligt.

De bedste klanghilsner

Anne Viese

Comments are closed.

Følg mig og få særlige fordele ;-)

Læs med, når jeg skriver om bl.a. stress, klang og de spændende udfordringer, jeg har som iværksætter. Desuden får du:

- Særlige invitationer med rabat fordele.
- Opdateringer på kommende klangoplevelser.
- Tilbud på kurser, medier og litteratur.

Nyhedsbrevet udsendes 2-4 gange pr. måned og du kan til hver en tid afmelde.