Hvad er det, der gør, at lige netop du er unik i forhold til det, du laver?

Hvad er det der gør at lige netop du er unik i forhold til det, du laver, fx klangmassage…?
lød spørgsmålet fra en bekendt, jeg mødtes med en aftenstund.

Og mit svar lød prompte: “udover klangmassagen, altså behandling med klangskåle, ser jeg aura – energi set i farver!

Klangskåle afgiver lyd og vibrationer, en særlig lyd frekvens. Lydbølger skaber resonans med din krop og genopretter sammen med vibrationerne kroppens balance og flow.

IMG_4879

Som klangmassør gør jeg oftest brug af mit aura-syn. Jeg har kunnet se aura – energier set i farver – siden jeg var barn. Jeg ser altså din energi i farver. Og disse farver danner farveformationer, der fortæller mig, hvor du har dine udfordringer, dine ubalancer. Jeg ser hvor flowet IKKE er. Og jeg hjælper din krop med at skabe flow med klangmassage.”

“Klangskålenes vibrationer og lyd frekvenser ses for mig som et farverigt landskab, som et maleri. Et maleri der dækker områder af din fysiske krop, nærmest som farver, der danser eller pulserer, når klangskålene sættes i svingninger. Det er som at have et ekstra redskab ved hånden, en ekstra evne. En evne, som hjælper mig med at pejle mig ind på din krops ubalancer og udfordringer. Og som gør at jeg er unik til mit job, som klangmassør.” fortalte jeg ham.

“Okay, det lyder spændende – Hvad tager du for sådan en klangmassage behandling?
“For ca 1 time er det 500 kroner” sagde jeg.

Vi sidder og taler om andre alternative former og senere fortæller jeg ham også om den oplevelse, jeg fornyligt gjorde mig. Jeg mødtes med to søde mennesker, et par, hvoraf den ene har fået en blodprop for omkring et år tilbage. Dette ændrede personens liv fuldstændigt og gjorde bla hele vedkommendes venstre side lammet. Jeg mødtes med parret i en opvarmet lille svømmehal. Med mig havde jeg to kæmpe klangskåle, hvilke jeg lagde op i det opvarmede bassin. (Som de fleste tror, synker sådanne “messing” skåle ned på bassinets bund pga af deres vægt på minimum 10 kg, men nej de flyder på vandet!)

Jeg medbragte også et par køller til de store skåle, et par køller af hård gummi, der bruges til at sætte skålene i svingninger. Jeg introducerede dem for skålene og for skålenes vibrationer og fortalte, at vand har den særlige evne, at det bedre end luften transporterer klangenes vibrationer hen til områder i kroppen, der er særligt udfordret. Klangene forløser spændinger og fysiske smerter, som kroppen har.

IMG_4878

Jeg har tidligere oplevet klangskålenes magi i samvær med en lille håndfuld børn i et lidt større basin, en lille opvarmet svømmehal i Sønderjylland. Efter ti minutter jublede en pige, der ellers døjede med voldsom mavepine, at “nu er mavepinen fuldstændigt væk!” En dreng sagde “at nu har jeg ikke ondt i mine ører mere” og en tredje sagde noget om hovedpinen, der forsvandt. Børnene oplevede mærkbare forløsende virkninger efter kun 10 minutter! Men gør det samme sig gældende for den voksne målgruppe?

Ja! Efter ca ti minutters klang og vibrationer i den lille svømmehal tæt på Odense oplevede parret og jeg selv inklusivt mærkbare ændringer, døgnet efter sov jeg dybere og længere, og jeg blev 1 kg lettere efter et toilet besøg… Desuden skete der noget med mine ører, i flere uger har jeg følt, at jeg ikke kunne høre ordentligt på mit venstre øre. Men det kan jeg nu.

Det var som om det gik dybere ind netop der hvor udfordringerne var, hvilket parret også ytrede.

Parret, som jeg delte klangoplevelserne med, fortalte at balancen var blevet bedre. Ja faktisk kunne vedkommende (med blodproppen) stå op uden hjælpemidler efter klangbadet! Og bindevævet føltes for vedkommende mere smidigt, mere blødt. Umiddelbart virkede vedkommende ikke spor træt, hvilket jeg havde forestillet mig kunne være en af bivirkningerne ved en klangoplevelse, som denne. Parrets anden halvdel nævnte at kunne mærke både en lethed og en styrket jordforbindelse.”

“Jeg ringer en af dagene og bestiller tid hos dig til en klangmassage behandling”, sagde han efter at have lyttet til min talestrøm – “og jeg vil glæde mig til at opleve klangenes magiske virkninger”, sagde han – da jeg takkede for skænken og kørte hjem.

klangamassage på brystet
Og sidder du og læser med og tænker det samme, så kan du roligt glæde dig selv eller en, du har kær med en times klangmassage behandling. Har du en opvarmet pool eller badebassin, så hold dig ikke tilbage, men ring trygt og lad mig introducere dig for et blidt forløsende klangbad. Mobil tlf: 60661631 eller email: Annes@klang-oplevelser.dk

Er du nyhedsbrevs læser, så får du 20 % rabat fra d 1/7 – 1/9 på alle klangmassage behandlinger a en times varighed. Book din klangmassage behandling allerede nu tryk her på dette link.

Bedste klanghilsner

Anne Viese –

Klang-oplevelser.dk

 

Comments are closed.

Følg mig og få særlige fordele ;-)

Læs med, når jeg skriver om bl.a. stress, klang og de spændende udfordringer, jeg har som iværksætter. Desuden får du:

- Særlige invitationer med rabat fordele.
- Opdateringer på kommende klangoplevelser.
- Tilbud på kurser, medier og litteratur.

Nyhedsbrevet udsendes 2-4 gange pr. måned og du kan til hver en tid afmelde.