Klangoplevelser i kirkerummet

Det var en ære at få lov til at byde ind med denne klangoplevelse for Domkirkens Nattte event deltagere. Det er næsten to år siden jeg 1. gang bidrog med en meditativ klang-oplevelse, hvor jeg medbragte klangskåle og syngeskåle, zen skåle og klokker, sansula og klanghat. Jeg glæder mig til næste gang i Domkirken Odense fredag d 12. august kl. 20-21.30 - hvor du hermed er inviteret.

Meditativ klangkoncert i Domkirken…

 

Comments are closed.

Følg mig og få særlige fordele ;-)

Læs med, når jeg skriver om bl.a. stress, klang og de spændende udfordringer, jeg har som iværksætter. Desuden får du:

- Særlige invitationer med rabat fordele.
- Opdateringer på kommende klangoplevelser.
- Tilbud på kurser, medier og litteratur.

Nyhedsbrevet udsendes 2-4 gange pr. måned og du kan til hver en tid afmelde.