Hvorfor du skal vælge klangmassage…

…som din næste behandling.

Det får du her nogle gode bud på efter 15 interesserede personer mødte op til klangmassage behandling  i den fortløbende weekend i Kerteminde:

 • Klangmassage giver ro, afslapning og stille nærvær.
 • Klangmassage får mig til at mærke mig selv, slippe mine tanker og alt udenom mig, jeg kommer dybt ned i et meditativt niveau.
 • Klangmassage stimulerer min lyst til at være kreativ; jeg ser farver og formationer for mit indre blik – jeg får lyst til at male efter klangmassage behandlingen.
 • Klangmassage er en behandling med klangskåle. Klangskåle placeres på min krop og som vibrerer blidt mod min krop, når de anslås med en kølle. Løsner mine spændinger og blokeringer i kroppen.
 • Klangmassage skulle enhver prøve, udover de beroligende vibrationer, som klangskålene afgiver, oplever jeg lydene fra skålene som behagelige for min øregang.
 • Klangmassagen løsnede en “prop” der havde sat sig fast i mit øre, dejligt.
 • Klangmassage virker ret godt for mit tinitus og den vedvarende indre støj aftager.
 • Klangmassage får mig til at slappe af – en perfekt måde at få massage på, da det foregår udenpå tøjet, hvilket jeg er glad for, da jeg ikke er en, der ville vælge en normal massage med olie og sådan.
 • Klangmassage er godt for lige netop jeg, der helst ikke vil have nogle fremmede hænder, der rører fysisk ved min krop – her virker klangmassage ideelt og når dybe planer for mit vedkommende.
 • Klangmassage er med til at fjerne mit tankemylder, slippe kontrollen og bare være lige her. Jeg ville gerne have styr på hvor i rummet Anne Viese havde sat sine klangskåle og hvor de stod på min krop, men da hun først gik i gang, så var det som om lydene dansede rundt om mig, og jeg kunne ligeså godt lade være med at have den trang til at kontrollere alt. Jeg slap det. Og gav efter. Og jeg nåede dybe planer, meditativt – min krop afslappedes og afspændtes og da jeg kom til mig selv igen havde jeg mindre ondt i min krop og mere frisk i mit hoved.
 • Klangmassage gjorde mig let, jeg kom dybt ned – men samtidigt følte jeg mig svævende.
 • Klangmassage er for mig et middel mod stress og tankemylder.
 • Klangmassage fylder tomrummet op, jeg oplever en større glæde og mere lyst til at leve.
 • Klangmassage får min stressede krop til at slappede af og min hjerne til at koble fra.

Tak til dig, der interesserer dig for klangmassage og har lyst til at læse med.

Nedenunder skriver jeg om min personlige tilgang til klangskåle og om hvorfor jeg uddannede mig indenfor klangmassage.

Hvorfor jeg selv startede med klangmassage? Jo, jeg var stresset, ikke bare moderat stresset men virkeligt ramt af stress. Jeg havde trykken for brystet, hjertebanken (kunne ikke gå med stramt tøj, bluser eller stramme BH’er) Jeg havde våde øjne konstant, ondt i ørerne, betændelses tilstande overalt i kroppen (lavt immunforsvar). Mine tanker kværnede løs, og min kontrolfreak kunne ikke stoppe. Jeg kunne ikke sige stop eller nej til noget. Jeg ville hjælpe alle, bare ikke mig selv…

Udfordringer havde jeg nok af, men der kom flere og flere hele tiden. Og den dag, hvor jeg faldt på mit badeværelse – mit ansigt eller rettere hagen smadrede ned i fliserne. Her besvimede jeg. Jeg var alene hjemme. Da jeg kom til mig selv, havde jeg grovkornet grus mellem tænderne, hvad jeg senere fandt ud af var stumper og stykker af mine kindtænder, der flækkede på kryds og tværs. Jeg fandt en skål, som jeg kunne spytte mine tænder ud i – der kom ikke kun stumper af tænder, også blod i lange baner. Da jeg kikkede mig i spejlet blødte jeg også ud af ørerne!

Skadestuens røntgen fotos fortalte at jeg havde erhvervet mig et 3- dobbelt kæbebrud! 12 tænder havde taget skade og en længerevarende kæbeoperation ventede mig. Herefter blev jeg ordineret et helt medicin skab af smertestillende midler samt protein drikke. Jeg skulle i mindst 3 måneder indtage flydende kost, da mine tænder og kæben var spændt sammen med ståltrål, elastikker og metal skinner inde på kæbeknoglen og udenpå – inde i min mund.

De fysiske smerter fra kæben og tænderne, føltes som et smertehelvede.

Jeg trappede ud af  de smertestillende præparater, da jeg efter narkosen og morfinen udviklede angst mm. Jeg ville hellere klare smerten, den fysiske smerte, end jeg fortsat ville opleve panik angst og dødsangst, hvad der fyldte 24/7 ugen efter jeg kom hjem fra operationen.

Kort tid efter udtrapningen af de smertestillende præparater, fik jeg en indskydelse: Jeg ville købe en klangskål eller syngeskål! Da den var købt opdagede jeg, at jeg ved at spille på skålen kunne formindske mine altoverskyggende smerter fra tænder og kæbe. Det var en befrielse så stor. Jeg kunne nu slappe af, slappe rigtigt af. Virkningen varede i et par timer, så røg jeg ned i smertehelvedet igen. Men klangskålens lyde og frekvenser var med til at give mig den ro, jeg ikke havde.

Kæbespecialisten på OUH fortalte mig, at de to kæbebrud i højre og venstre side umuligt ville vokse sammen. Men efter 13 uger, hvor der blev taget røntgen atter en gang, viste billederne, at bruddene var vokset sammen! Og jeg tænker at klangskålens lyde og frekvenser havde hjulpet godt med til sammenvoksningen.

Senere hen har jeg læst om Klangmassage og klangskåle, om Peter Hess i Tyskland – og har taget klangmassage uddannelsen efter Peter Hess modellen. Og jeg kan kun anbefale dig, der læser med her, at modtage klangmassage og/eller tage kurser i klangmassage eller hele uddannelsen, som jeg har taget alle modulerne i.

Bedste klanghilsner Anne Viese

Klang-oplevelser.dk

CVR-nr. 37360740

 

PS. Jeg bor i Odense, hvorfra jeg behandler med klangmassage i min hjemmeklinik, der er indrettet til formålet. Jeg har klangskåle, gong, sansula, zaphir, zenskåle og andre gode lyd instrumenter jeg benytter. Du kan også købe klangskåle hos mig i forbindelse med en klangmassage behandling. Du kan booke din tid her: http://klang-oplevelser.dk.php70serv13.webhosting.dk/booking/

PPS. Til efteråret åbner jeg min 2. klinik op i Kerteminde, på Langegade 55 – Åbningsdagen bliver d. 7/9 kl. 13-18. Mere herom i nyhedsbrevet.

 

 

 

Comments are closed.

Følg mig og få særlige fordele ;-)

Læs med, når jeg skriver om bl.a. stress, klang og de spændende udfordringer, jeg har som iværksætter. Desuden får du:

- Særlige invitationer med rabat fordele.
- Opdateringer på kommende klangoplevelser.
- Tilbud på kurser, medier og litteratur.

Nyhedsbrevet udsendes 2-4 gange pr. måned og du kan til hver en tid afmelde.