Er du selv uddannet klangmassør eller overvejer du at tage klangmassage uddannelsen?

Går du med tanker om at du gerne vil lære mere om klangmassage, lære mere om klangskålenes magiske virkninger og på egen krop sanse og mærke, hvad en fuld klangmassage behandling, gør for dig?

Måske har du allerede prøvet at modtage en fuld klangmassage behandling af en uddannet klangmassør?

Jeg selv fik – for ca 3 år siden en halv times klangmassage hos en uddannet klangmassør – og da vidste jeg med eet indeni, at det var det rigtige for mig at lære mere om. Ja faktisk vidste jeg det lang tid for inden. Mine indre guidelines vejledte mig hen til købet af min første klangskål, og da jeg først stod med den i hænderne, vidste jeg intuitivt, at denne skål ville give mig dyb indsigt på planer, jeg endnu ikke havde udforsket…

Da jeg købte min første klangskål, anede jeg ikke, at der var noget, der hed klangmassage eller klangmeditation. Da jeg fik min klangskål med mig hjem fra den helsemesse, hvor jeg havde købt den, gik jeg straks igang med at undersøge dens lyde og klange. Jeg havde købt en slåpind, et stykke træ med noget skind viklet rundt om, og med dette stykke træ slog jeg skålen an, så den afgav lydfrekvenser. Jeg brugte mange timer på at “dreje skålen op med lyd”, hvilket jeg selv kalder den teknik, og hvilket var med til at vise mig at disse lyde – for mig virkede smertestillende – jeg var i den usædvanlige situation, at jeg havde ulidelige smerter 24/7 – og at min krop, mit nervesystem for sensitivt til at medicinsk smertestillende midler kunne lindre mit smertehelvede. (Den historie får du ved en anden lejlighed)

Er du selv uddannet klangmassør eller overvejer du at tage klangmassageuddannelsen? – Så vil jeg sige, at du har al den opbakning, du kan få fra mig. Kræver din uddannelse, at du får klangmassage behandlinger fra en anden uddannet klangmassør, mens du tager de forskellige klangmassage moduler, der samlet udgør klangmassage uddannelsen – ja så vil jeg sige, at du med mig får en god sparring undervejs.

Finder du ud af, at du som uddannet klangmassør gerne vil ud over stepperne og nedsætte dig som klangmassør behandler – ja så kan du også få sparring og vejledning hos mig.

Jeg ved som iværksætter indenfor et forholdsvis nyt felt, hvor meget det kræver af den enkelte at kunne sige sine dagpenge op, komme fra ingenting – ud i en beskæftigelse som stort set ingen kender til.

Jeg kender alle de trin, du som nyuddannet (klangmassør) står overfor og kan derfor vejlede og guide dig af den mest hensigtsmæssige vej, så du undgår at stresse dig selv unødvendigt. Så du undgår de faldgrupper der er på din PR-mæssige vej, den vej, der syntes svær for hende, der helst ikke vil “brande” sig selv for meget – ikke vil for meget frem i lyset i markedføringsverden.

Jeg hjælper også gerne dig, der ikke har noget imod at profilerer dig selv – jeg giver dig indblik i PR afdelingen og giver dig fif og vejledning, som virkelig rykker noget for din (kommende) forretning. Vil du vide mere, så ring ufopligtende til mig på tlf 60661631 eller skriv mig en mail: annes@klang-oplevelser.dk

 

Comments are closed.

Følg mig og få særlige fordele ;-)

Læs med, når jeg skriver om bl.a. stress, klang og de spændende udfordringer, jeg har som iværksætter. Desuden får du:

- Særlige invitationer med rabat fordele.
- Opdateringer på kommende klangoplevelser.
- Tilbud på kurser, medier og litteratur.

Nyhedsbrevet udsendes 2-4 gange pr. måned og du kan til hver en tid afmelde.