Efterårs sæsonen er kommet godt igang.

Klang-oplevelser i dette efterår er for alvor skudt igang. Her kan du få et overblik over de initiativer der forløber helt frem til juleferien.

Morgenklang om tirsdagen kl. 8.45- 9.30 – Her er en kort intro til dagens meditation, hvorefter der mediteres siddende som liggende i ca 20-35 minutter. Klangene når dybere planer i din krop og pyske, så selv det føles som en ganske kort klangoplevelse, så har du sået et lille frø der med tiden kan give dig den forandring du søger. (Pris 100,-/gang)

Afspænding og meditation med klangskåle torsdage kl. 19-20.50 – Her starter vi med klangmeditation og lader klangene med deres lyde og vibrationer heale og vitalisere krop og sjæl. Klang meditationen kan ligesåvel hedde mindful meditation – evnen til at være fuldt tilstede og nærværende i livet. Det er mit mål at give deltagere mulighed for at opleve nærvær og indre ro med klangmeditationerne. Meditation er en afgrænset tidsperiode, hvorimod minfulness er en tilstand vi tilstræber at være i hele tiden. Klangmeditationen vil jeg sige er et redskab til at opnå en tilstand af mindfulness – det at forholde sig ikke-dømmende og være til stede og nærværende i nuet giver os mulighed for at opleve glæde, taknemmelighed og medfølelse på langt sigt, ja hele tiden på et nærværende plan. (Pris 960,- for 10 gange)

For dig der har lyst til at være med her, kan du skrive eller kontakte mig på tlf 60661631. Passer torsdage ikke for dig, så lad mig høre hvilke andre tidspunkter der kunne være gode.

Sov godt med klangmassage og meditation torsdage kl. 21-21.45 her guides meditationerne medens der spilles på skåle, klokker og gong. En drop- in mulighed for alle. (Pris 100,-/gang)

Kunst og Klang er ideelt for dig der vil lære at skabe kontakt til din skabende kreative hjernehalvdel, så tanker og ord forsvinder mens du på nærværende vis bliver mindful i dit kunstneriske skaberunivers. En sanselig oplevelse med stor forløsning. Søndag d 1/11 i Odense – www.aof-odense.dk, søndag d 15/11 i Billund, søndag d 22/11 i Vejle www.trekanten.lof.dk

Klangmasage behandlinger kan bookes direkte på tlf 60661631 – behandlingen foregår i Odense C. Klangmassage kan tilpasses til den enkelte og suppleres med en aurategning, der overskueliggør med sine farver og former, hvordan det energi mæssigt står til i ens liv. Og der kan sættes ind med klangtoner på de specifikke områder, der klarlægges i en aurategning. Klangmassage kan også kombinees med en reel Nordlys massage, eller hvis du ønsker at beholde tøjet på, kan klangmassage suppleres med Reiki healing. Klangmassage i sin reneste form varer ca 40-50 minutter. (Pris 390,-/time)

 

 

Comments are closed.

Følg mig og få særlige fordele ;-)

Læs med, når jeg skriver om bl.a. stress, klang og de spændende udfordringer, jeg har som iværksætter. Desuden får du:

- Særlige invitationer med rabat fordele.
- Opdateringer på kommende klangoplevelser.
- Tilbud på kurser, medier og litteratur.

Nyhedsbrevet udsendes 2-4 gange pr. måned og du kan til hver en tid afmelde.