Anbefalinger

Maiken:

1000 tak for sidst. Her er lidt ord til din hjemmeside: Klangmassage kan gøre underværker! Det kan jeg skrive under på efter at have besøgt Anne Viese i hendes hyggelige klinik. Da jeg har forhøjet blodtryk, aftalte vi at måle blodtrykket både før og efter behandlingen. Klangskålene hensatte mig hurtigt i en meditativ og afslappet tilstand. Ren velvære indfandt sig og jeg ønskede, det kunne vare ved.

Da vi målte blodtrykket bagefter, var det nede i normalområdet. og det har det ikke været længe. Jeg følte mig så fredfyldt og det føltes som om alle celler i min krop var i harmoni. Det er ikke sidste gang jeg kommer og får en behandling med Annes klangskåle.

Gitta: 

En lille anbefaling af Annes klangmassagebehandlinger. Hele klangmassagen/ klangbehandlingen foregår behageligt blidt, roligt og nænsomt. Jeg er temmelig forbløffet over, hvordan klangskålenes vibrationer kan løsne op i mit spændte bindevæv.Man kan nå steder hen med vibrationer, der er svære at nå med almindelig massage. Endnu mere forbløffet er jeg over, hvor helt utroligt afslappende det er at lytte til skålene.

Jeg har søvnproblemer og sover så godt efter en behandling. Man bliver lullet hen til et helt roligt sted i sig selv, hvor der bare er rart at være. Bagefter er man ladt op med godt humør og go energi. Det kan på det varmeste anbefales.

 

Comments are closed.

Følg mig og få særlige fordele ;-)

Læs med, når jeg skriver om bl.a. stress, klang og de spændende udfordringer, jeg har som iværksætter. Desuden får du:

- Særlige invitationer med rabat fordele.
- Opdateringer på kommende klangoplevelser.
- Tilbud på kurser, medier og litteratur.

Nyhedsbrevet udsendes 2-4 gange pr. måned og du kan til hver en tid afmelde.