Klangaktør Uddannelse

[mp_row] [mp_span col=”12″]

Klang og Stilhed for dig, der vil blive klogere på klangmassage, meditation og klangbad. Disse kurser er for dig, der gerne vil udvikle dig som menneske gennem klangaktørens rolle.

Uddannelsen giver dig indblik i klangene. Dels gennem klangbad, hvor du præsenteres for forskellige teknikker i at anslå skålene, således at deltageren eller den modtagende nydenede person får størst gavn og udbytte af et klangbad – med skåle der “bader” personen fra flere vinkler. Desuden får du nogle meget lærerige timer indenfor klangmassage. Jeg underviser primært med Peter Hess klangskålene, hvilket sikrer dig kvalitet. Men har du dine egne skåle er du velkommen til at medbringe disse.

Klangaktøruddannelsen er så meget andet end den individuelle behandling med klangskåle, uddannelsen henvender sig til mennesker, der vil udvikle sig og søge dybere i sig selv med klangene. Man kan sige at klangene beriger den, der lader krop og sind gennembade. Når du har oplevet på egen krop, hvad klangmassage og klangbad giver – ja så kan du gå skridtet videre og tilbyde dine nærmeste at få del i klangenes rigdomme.

Klangbad undervisning

Klangaktøruddannelse henvender sig til dig, der enten selv oplever stress eller kender mennesker med stress tæt inde på livet. Det kan også være at dit arbjde består i at hjælpe mennesker med særlige udfordringer.

Som klangaktør – med en masse konkrete teknikker i rygsækken, lærer du at behandle specifikke kropsområder, der er kommet ud af balance. Du undervises og får indblik i aura og energi, flowet i meridianbanerne. Når du kender til kroppens energi og aura, kan du lettere danne dig et overblik over, hvor klienten har sine udfordringer. Måske vil du gerne blive klogere på, hvordan du behandler en skulderskade, en brækket knogle, et barndomstraume, chok og/eller stress symptomer?

Det får du dels indblik i under min undervisning og du kan læse og se billeder heraf i mit undervisningskompendium.

KLangbad og klangmeditation i cirkel med flere klangaktører

Klangbad i cirkel

Du skal være opmærksom på, at klangmassage endnu kun er et wellness begreb og derfor ikke en terapiform – medmindre du har den terapeutiske del fra en anden uddannelse, så kan du ikke reklamere med, at du laver lydterapi med klangmassage. Vi helbreder ikke, men vi hjælper kroppens energier i balance med klangene fra klangskålene.

Efter dit første modul, går vi en tand dybere og koncentrerer os om specifikke grundstillinger, der kan skabe balance og harmoni ved problematikker, der har sat sig som fx en tennisalbue, hold i ryggen, mave-tarm lidelser, ME eller kræft.

Du får intens oplæring i, hvordan du behandler med klangskåle på børn og voksne, unge som ældre, handicappede eller dyr. Du lærer også at rense et hus eller et sted for dårlige energier og får indblik i gruppe dynamikken – i synergieeffekten, når mange klangaktører, samarbejder opbygges klangene, hvilket er ideelt til et klangbad eller en klangkoncert. Modulet herefter kalder jeg derfor “Klang og fordybelse med klangmassage og klangkoncert.” Her kommer der en weekend til foråret, du kan være med på.

Det tager 6 hele dage at uddanne dig som klangaktør på min grunduddannelse.

For tiden er der enkelte, der tager klangaktøruddannelsen som ene-undervisning hos mig. det er en slags mesterlære model. Hvor du følger mig på tæt hold, når jeg tager ud og laver events af den ene og anden art. Desuden har vi minimum 3 supervisons-møder, hvor den enkelte stiller skarpt på en problematik hun /han gerne vil have belyst og have klarhed omkring.

Vejen – processen og den tid hvor du er under uddannelsen, er vigtig, meget vigtig. Som klangaktør elev må du huske at være ydmyg i det du foretager dig og det, jeg lærer dig op i. Et skridt af gangen. Hvert skridt er uundværlige – det ene fører til det næste og der er en mening med at Klangaktøruddannelsen er bygget op på denne måde, hvor du først får indblik i klangmassagen og klangbadet, dernæst  klangkoncerterne.

Jeg vil sige det er hele essensen, kernen i værket. Når du først kommer i kontakt med klangskålene, må du lære ydmyghedens kunst, du må lære at opleve klangene indvendigt fra – først da kan du bringe dem til live i store forsamlinger, hvor du kan sprede glæde og ro i de netværk, du omgiver dig med.

Klangaktøruddannelsens moduler er en grunduddannelse for dig der ønsker viden og indsigt i klangskåle, frekvenser, lydbølger og hjernebølger. Du undervises i teknikker, der gør dig i stand til at give en wellness behandling med lydterapi. Det er en fordel hvis du i forvejen har med behandlerfaget at gøre, ikke et must.

Eksklusiv klangbad for een person

Vil du hellere tage uddannelsen alene, så kan du få ene undervisning hos mig i Odense. Her kan du tage klangaktøruddannelsen a la mesterlære model, hvilket vil sige, at det er 1-til-1 undervisning og en smule dyrere. Du aftaler dine timer med mig løbende. Men betaler en samlet pris, der dækker modul 1 og 2. Sessionerne foregår i Odense, mens klangoplevelserne, som du hjælper mig med kan foregå i alle byer. Der kan være enkelte undervisningstimer vi kan tage over messenger eller skype. Kontakt mig hvis du ønsker ene-undervisning, så vi kan aftale tider, du kan komme.

Pris for Klangaktør uddannelsen: 2 x 3 dage på et hold med maks 8 deltagere: kr. 3900,- og kr. 5500,-

 

Skema Fredag Lørdag kl. 10-18 Søndag kl.11-16
10-12 Klangmeditation Klangmeditation
12-13 Frokost Frokost
13 Klangmassage Klangmassage
14.30 Klangbad Klangbad
16 Pause Tak for denne gang.
17-20 Klangmeditation og klangbad Klangmassage

Læs gerne mere om Klang og Stilhed her

Jeg anbefaler, at du får dig 3 behandlinger med klangmassage/klangbad hos mig inden du tager dine skåle i professionelt brug og tilbyder behandlinger i dit netværk.

Jeg glæder mig til at have dig med på holdet, et lille hold, der giver dig noget håndgribeligt at gå videre med – samt naturligvis indblik og redskaber til større ro, nærvær og balance. Een klangskål hjælper godt, tre klangskåle er helt ideelt. 7 er magisk!

Klangskålene kan du låne under kurset, så det er ikke nødvendigt at have dine egne med. Du kan også købe dem, jeg har med.

De bedste klanghilsner

Anne Viese

Underviser og klangmassør på klangaktøruddannelsen

  • Mobilepay 69378
  • Bankoverførsel: 0828 4163966
  • Klang-oplevelser.dk
  • Få tilsendt en brochure skriv til mig på Annes@klang-oplevelser.dk
[/mp_span] [/mp_row]

Comments are closed.

Følg mig og få særlige fordele ;-)

Læs med, når jeg skriver om bl.a. stress, klang og de spændende udfordringer, jeg har som iværksætter. Desuden får du:

- Særlige invitationer med rabat fordele.
- Opdateringer på kommende klangoplevelser.
- Tilbud på kurser, medier og litteratur.

Nyhedsbrevet udsendes 2-4 gange pr. måned og du kan til hver en tid afmelde.