Klangretræte på Mørkenborg Kro

er for dig der gerne vil

  • slippe kontrollen,
  • finde dit indre legebarn frem,
  • blive i eet med nuet,
  • opleve mental ro med meditation og maleri.

Klang retræte - Kunst og klange er en workshop for dig, der vil i dybden med farver og former. Du udtrykker dig intuitivt med akvarelmaleri, farvekridt eller akrylmaling. Du maler til meditative klange fra nepalesiske og tibetanske syngeskåle. Ved dagens afslutning får du indblik i farvernes klangtoner og jeg giver dig i gruppesammenhæng min tydning af dine færdige malerier. Jeg har mange års erfaring i bla maleri og kunstterapi og kan give dig en spot-on tydning af dit liv, set ud fra et par enkelte intutive malerier/tegninger.

Anne Viese har gennem barndommen fået tegne undervisning af sin mormor. og da hun døde, overtog Anne familiens arv i form af malerredskaber såsom pensler, olie og akvarelmaling, kul, farvekridt og andre spændende malerartikler. Her gik hun i gang med akvarel maleri på hobbyplan fra 11-12 års alderen, hvorefter hun fik undervisning på diverse kunstskoler. Kunst og maleri så Anne altid som en aktivitet på hobbyplan indtil hun uddannede sig som billedkunstner og faglærer indenfor kunst og håndværk i 2000-04. Efterfølgende havde Anne kalenderen fyldt med kunstundervisning på blandt andet højskoler, ungdomskoler, væresteder og kunstskoler for primært den voksne målgruppe. Sideløbende udstillede hun sin kunst i diverse kunstforeninger, kirker og udstillingsbygninger og solgte sin kunst til bla Odense Kommune, Odense Renovations Selsskab, diverse tandlæge klinikker og et hav af andre organisationer.

I 2013 stress kollapsede Anne Viese og hendes kunstvirksomhed måtte afvikles. 

Da jeg fik klangene ind i mit liv - altså klangskålene (2014), begyndte jeg så småt at rejse mig fra mit stress kollaps og kigge på mig selv, mærke mig selv - ja jeg fandt ind til kernen - essensen af mit liv. Maleriet har ligget i dvale i mange lange perioder. De seneste par års tid har jeg set sprudlende farveformationer for mit indre blik og under en klangmeditation, der førte til et klarsyn, da vidste jeg, at det nu kun var et spørgsmål om tid før end jeg gav mig i kast med maleriets mange virkemåder.

Det falder mig naturligt og let at implementere kunsten med klangene eller klangene med kunsten. Og det vil du også kunne mærke, når du deltager herpå:

  • 1 - dags retræte med Kunst og klange på Mørkensborg Kro, lørdag kl. 10-17.00

Kunst og klange har jeg i sinde også at bringe ind i kirkerummet - jeg har lejet en kirke på Blågåaards Plads til formålet.

Tjek kalenderen ud og se om datoen passer dig.

På Mørkenborg Kro er der mulighed for at overnatte på de ovennævnte kursussteder, du skal blot kontakte indehaveren Dorthe på 64 83 10 51. Du kan tjekke deres hjemmeside ud her: Mørkenborg Kro

Vil du gerne tilbyde mit klangretræte i dit netværk, så skriv gerne til mig, så får du et uforpligtende tilbud, når du benytter nedenstående kontaktformular.

Jeg ønsker dig en dejlig dag

- alt det bedste til dig fra mig

Klanghilsner

Anne Viese

 

 

Fields marked with an * are required

No Comments Yet.

Leave a comment

Følg mig og få særlige fordele ;-)

Læs med, når jeg skriver om bl.a. stress, klang og de spændende udfordringer, jeg har som iværksætter. Desuden får du:

- Særlige invitationer med rabat fordele.
- Opdateringer på kommende klangoplevelser.
- Tilbud på kurser, medier og litteratur.

Nyhedsbrevet udsendes 2-4 gange pr. måned og du kan til hver en tid afmelde.