Klangmesterens bibel

…Klangmassage og klangmeditationer, klangkoncerter og Klangworkshops omm.

Jeg er tit og ofte blevet spurgt om, hvordan jeg startede som selvstændig og hvad jeg har gjort for at kunne leve af det nicheområde, jeg kalder for Klang-oplevelser.dk

Klangkoncert i kirken-anne-viese

Det giver jeg dig her 12 bud på…

Når du er færdiguddannet som klangmassør og/eller klangaktør og har haft øvet dig med minimum 30 sessioner, så vil jeg mene, at du er klar til at tage skridtet videre – og tilbyde Klangoplevelser professionelt – dvs tage penge for din tid.

KLANGMEDITATION torsdag

Klangmeditation i et gruppeforløb over 7 gange – hver 2. torsdag på Hunderupvej 103, Odense M. Start uge 40. Pris 775,-

Jeg vil anbefale, at du:

1. får fortalt omgangskredsen, hvad du tilbyder, til hvilken pris og hvorhenne.

2. formidler dine klangoplevelser, gennem andre, herved kan dit netværk læse, hvordan andre oplever det, du tilbyder. Det må gerne være så objektivt som muligt. Og uden alt for mange tillægsord.

3. får taget fotos af det, du tilbyder. Fotos af god kvalitet – søg gerne en professionel, hvilket sikrer dig en god start (også selvom du ikke føler, at du har råd). Det er gode penge på den lange løbebane.

Klangmassage behandlinger og Klangmassage kurser

Individuelle klangbehandlinger tilbydes fredage kl. 14-17 efter aftale. Adresse Hunderupvej 103, Odense M

4. laver film af det du foretager dig – men selfølgelig kun, hvis du føler dig komfortabelt med det.

5. gemmer dine klientudtalelser fra din øveperiode, så du kan videreformidle dem på en blog eller en Facebook side.

6. ikke glemmer din indre ild – din glød, men passer på dig selv og vedligeholder din drivkraft. Oftest kan det blive et stort arbejde at holde hjulene igang (taler af erfaring) derfor må du lære at kende dig selv og vide, hvad, der får dig til at gløde, brænde for det, du laver. For mit eget vedkommende skal jeg huske at holde fri, helt fri. Meditere. Og jeg skal huske at lege også når jeg er på arbejde. Som eksempel leger jeg, når jeg tilbyder mine gratis klangoplevelser under åben himmel.

7. søger råd og supervision fra andre indenfor dit felt eller hos en uddannet coach, supervisor eller klangmester.

Klangkoncert i kirken-anne-viese

Min næste kirkelige klangkoncert foregår i København – endelig kan københavnerne (og andre) nyde godt af klangene under kirkerummets hvælvinger

8. lærer PR og markedsføring – følger en expert over tid og gør dine egne erfaringer indenfor netop din målgruppe. Vær ikke bange for at bruge penge på markedsføring og boostede opslag. Det når lang! Indtil videre har jeg brugt et 5-cifret beløb på mine Facebook sider.

9. ansætter en bogholder/regnskabsmedhjælper (selvfølgelig ikke hvis du selv nyder og reelt får energi af alt, hvad det indebærer at køre selvstændig virksomhed.)

10. tilbyder gratis oplevelser i opstartsfasen, eller når noget nyt skal introduceres.

Jeg er eksempelvis pt. under uddannelse som stress rådgiver/coach og tilbyder hver tirsdag aften gratis rådgivnings sessioner for personer, der oplever arbejdsrelateret stress. Det foregår i Odense C – ring eller sms, hvis du tror det kunne være noget for dig. Jeg har ledige tider tirsdage kl. 19 og kl. 20.15. (der er pt fuldtbooket d. 8, 15 og 29/8.)

11. fokuserer på een ting af gangen og dermed får du målrettet energien, så omgivelserne efterhånden ved at du specialiserer dig indenfor dette ene område, hvilket styrker din gennemslagskraft.

12. er tro mod dig selv og det du tilbyder andre. Når du selv har gået vejen og gjort dine erfaringer, vil omgivelserne mærke og fornemme det gennem dig og klangene.

Det er mine bedste bud til dig, der ønsker at springe ud i klanguniverset som klangaktør eller klangmester.

Du kan selvfølgelig også bruge de 12 bud til en hvilken som helst virksomhed, du ønsker at opstarte. Når du har fulgt dem over en periode på 1-2 års tid, vil du sandsynligvis se resultater. Det kræver din tålmodighed og vedholdenhed – ikke mindst.

Klanghilsner

Anne Viese

PS. Det er en virkelig god idé at finde et sted, hvor folk kan booke dine oplevelser. Jeg har lige spenderet tusindevis af kroner på det forkerte bookingsystem, der ikke levede op til det jeg har brug for. Derfor benytter jeg mig af Billetto fremadrettet. Tjek evt hvilke events jeg har har oprettet derinde.  Billetto – tryk her

PPS. Sidst men ikke mindst kan det være en god idé, at få optaget en lydfil af det, du foretager dig – jeg lærte dengang, jeg uddannede mig som billedkunstner og kunstunderviser, at det gjaldt om at mestre alle flader, så hvis du er dygtig til at undervise med tegninger og tekst på en gammeldaws tavle med kridt, via en powerpoint projekter, mundtlig og via et helt fjerde medie, så er du indbegrebet af en dygtig formidler.

Herunder vedhæfter jeg et link, så du med ørerne kan få indblik i, hvordan klangene lyder (og føles) – benyt gerne et par gode hørebøffer for maksimale klangoplevelser:

Gratis klangmeditations lydfil – tryk her

Desuden kan du se, hvordan en klangbads oplevelse foregår ude i det fri – Klang cirkel under åben himmel:

Klangoplevelser under åben himmel – tryk her.

Næste dato for en lignende klangoplevelse – dog med en udvidelse; hvor klangskålene og jeg, får selvskab af mine 8 klangaktør elever søndag d. 13. august kl. 10-10.45 og 11.15-12.00 – vil du med, så kan du lige nå at tilmelde dig nyhedsbrevet, inden jeg sender de gratis billetter afsted herigennem. Sidste frist søndag d. 6/8 kl. 12.00 modtager du mit nyhedsbrev.

Tak fordi du læste med hertil:-)

Læs gerne dette blogoplag, blog-indlæg eller blog-input eller hvad vi nu skal kalde bloggen,   hvor Helle beskriver, hvad der venter den, der tilmelder sig mine klangmeditations aftenskole-tilbud  læs gerne en af mine klangdeltageres anbefaling af mine klangmeditations gruppeforløb – tryk her

Det er sidste sæson, hvor jeg tilbyder klang i gruppeforløb under aftenskolen regi, herefter kan du overtage, hvad jeg har sat i søen eller en af mine klangaktør elever kan, hvis det føles rigtigt. Se tirsdags klangmeditations forløbet i Kerteminde og Torsdags klangholdet i Odense M

Comments are closed.

Følg mig og få særlige fordele ;-)

Læs med, når jeg skriver om bl.a. stress, klang og de spændende udfordringer, jeg har som iværksætter. Desuden får du:

- Særlige invitationer med rabat fordele.
- Opdateringer på kommende klangoplevelser.
- Tilbud på kurser, medier og litteratur.

Nyhedsbrevet udsendes 2-4 gange pr. måned og du kan til hver en tid afmelde.