Magisk oplevelse med klangmeditation og klangbad

Læs om Livs klangoplevelse i EventyrHaven i hjertet af Odense.

“Jeg var til klangmeditation ved Anne Viese tirsdag d. 27/6 – et smukt arrangement, der blev afholdt i Eventyrhaven på en dejlig sommerdag.
Jeg tog derind – velvidende, at alle pladser var optaget; men tænkte, at det sikkert også var en oplevelse at sidde med på sidelinien – og så kunne jeg jo være heldig, at en plads skulle vise sig fri alligevel.

fribillet til klangoplevelser for nyhedsbrevslæserenSiddende på en bænk tæt ved – intenst lyttende og observerende. Rundt om Anne og hendes skåle, lå folk under tæpper og dyner – nogle med øjnene dækket til – andre bare mageligt henslængt og så dem, der lå og havde overgivet sig fuldstændigt til himlen, til jorden og i fuld tillid til nu-”heden”.

Der summede en ro over stedet – og selvom jeg havde svært ved at høre et egentligt lydunivers, var der dog en behagelig klingen og klangen, som blandede sig med de øvrigt hverdags lyde… Så jeg sad og nød nuet…
Der blev en lille pause undervejs – og hér var jeg så heldig, at nogen pakkede sammen, så jeg fik tilbudt en plads på plankerne – tættere på lyden – og tættere på de udøvende…
Det gjorde alverdens til forskel….

At komme ned i højden med skålene – lydenes udspring – og lade de klingende klanglyde flyde henover min liggende krop; men også under, når de store skåles vibration forplantede sig i plankerne var en helt fantastisk oplevelse… Klanguniverset blandede sig med de blide briser, der legede med kanten af dét tørklæde jeg havde lagt over mig, solen den varmede, lydene fra nærliggende arbejdsplads, skridt fra forbipasserende i gruset og snak og latter fra den øvrige park – jeg må tilstå, at jeg var helt væk…. Ikke sovende, men alligevel heller ikke vågen – og helt og aldeles afslappet i krop og sind…. De 45 minutter seancen varede gik alt for stærkt.

Et stort hjerteligt tak til Anne og hendes medspillere for en skøn skøn oplevelse – og tak for snakken efterfølgende.”

Liv Hellesen

Vil du ligesom Liv også gerne inviteres til klangoplevelser under åben himmel? Så  tilsendes et tilmeldingslink via nyhedsbrevet.

Du kan læse mere på bloggen om klangbad her

Læs gerne mere om Anne Viese’s øvrige klangoplevelser tryk her

Fredelige klanghilsner

Anne Viese

Comments are closed.

Følg mig og få særlige fordele ;-)

Læs med, når jeg skriver om bl.a. stress, klang og de spændende udfordringer, jeg har som iværksætter. Desuden får du:

- Særlige invitationer med rabat fordele.
- Opdateringer på kommende klangoplevelser.
- Tilbud på kurser, medier og litteratur.

Nyhedsbrevet udsendes 2-4 gange pr. måned og du kan til hver en tid afmelde.