Chakra meditation

Den senere tid har jeg lavet chakrameditationer for mine 3 ugentlige klang-meditationshold. Klangmeditationerne er guidede og suppleres med klangskålenes lyde og frekvenser. Jeg har fundet en app, der hedder CymaScope, der kan måle skålenes toner og svingninger. Jeg har testet, hvilke af mine skåle, der foreksempel svinger med tonen C. Tonen C passer til rodchakraet og rodchakraet har farven rød. Tonen D passer til harachakraet og harachakraet har farven orange. Tonen E passer til solarplexus og solarplexus har farven gul. Tonen F passer til hjertechakraet og har farven grøn. Tonen G passer til halschakraet og halschakraet har tonen cyanblå. Tonen A passer til pandechakraet og pandechakraet har farven indigo (dyb mørkeblå). Tonen B passer til kronechakraet og kronechakraet har farven violet.

Klangmeditation er klangmassage uden massage. Her er det lyden der er i fokus, mere end vibrationerne.

Klangmeditation er klangmassage uden massage. Her er det lyden der er i fokus, mere end vibrationerne.

Jeg har ca 9-11 klangskåle med mig hver gang til mine meditationer med klang. Foreksempel svinger de skåle, der hedder zenskåle med tonerne A og B, min store kropsklangskål, der er købt ud fra tonen E, grundtonen, svinger med hele skalaen. Men når skålen kommer i resonans med de fremmødtes energier og kroppe ændres tonen og frekvensen sig. De seneste mange gange har det været en A tone og her sidste uge var det en F – F som hjertechakra.

Man kan egentlig ikke sige at en klangskål har sin egen “intelligents”, men det virker næsten sådan. Som en organisk form, der ændrer karakter i forhold til omgivelserne.

Når denne klangskål kommer i svingninger med de fremmødtes energier og aura, ændres grundklangen og når denne ændres eller kommer i samklang med deltagerne, så vil deltageren oftest mærke en energiforskydning, ikke bevidst, men ubevidst. Fysisk vil det vise sig som ømheder eller prikken forskellige steder i kroppen. Dette er kun et godt tegn og man skal hverken bekymre sig eller undre sig over, hvorfor man pludselig får ondt i nogle gamle skader eller smerteområder, man har lagt bag sig. Oftest vil klangskålenes svingninger forsøge at skabe balancen i kroppens energier, i kroppens flow. Og for at skabe balancen, må man oftest ud af balancen, for at blive “rystet” eller “vibreret” på plads i sine energier.

De øvrige klangskåle eller “Sangha skålene”, som jeg oftest bruger til klangmeditationerne, er velklingende toner, der svinger længe og er meget nemme at spille “op”. Jeg bruger også sommetider Peter Hess klangskålene, som benyttes til klangmassagen,  til at supplere min klangmeditation. De skåle jeg har valgt har nogle meget dybe lyde og har mange flere vibrationer end syngeskålene, har.

Jeg glæder mig over klangenes flow og over, at jeg selv er kommet mere i flow og balance. Mere ind til kernen i mit indre. Klangmeditation for mig har banet vejen til indre ro og nærvær.

Tak for at du læser med:-)

Kærlige klanghilsner

Anne Viese

www.klang-oplevelser.dk

Comments are closed.

Følg mig og få særlige fordele ;-)

Læs med, når jeg skriver om bl.a. stress, klang og de spændende udfordringer, jeg har som iværksætter. Desuden får du:

- Særlige invitationer med rabat fordele.
- Opdateringer på kommende klangoplevelser.
- Tilbud på kurser, medier og litteratur.

Nyhedsbrevet udsendes 2-4 gange pr. måned og du kan til hver en tid afmelde.