Klang-oplevelser

Her er en vifte af muligheder, hvor klanglyde - frekvenser og vibrationer - indgår. Kig nærmere herpå og se, hvilke der for dig virker som den bedste løsning.

 

KlangmeditationKlangmeditation: Udbydes som et forløb over flere gange - modsat klangkoncerter, som foregår siddende, så ligger du ned til klangmeditationer og lytter, fornemmer og sanser skålenes klange og vibrationer. Særligt godt for stressramte. Tilmeld nyhedsbrevet og blev opdateret i, hvor og hvornår der udbydes klangmeditation. Er du facebook fan, kan du også se nærmere på klangoplevelsers begivenheder.

- tryk her og du kommer til begivenheder på facebook


 

klangkoncert-i-odense-domkirke-anne-viese

Klangkoncert: Typisk i kirker. Jeg har lavet ca 2-6 klangkoncerter om året hos kirker i Danmark siden 2014. Sommesider inviterer jeg en sanger med til klangkoncert- oplevelsen - den ordløse sang giver en anden dimension på klangkoncerten, der varer godt en time. Klangkoncerter krydres med med lydene fra instrumenter som: syngeskåle, klangskåle, zenskåle, sansula, kalimba, chimes, vindklokker, rainstick, feng gong og kæmpe gong.


 

Klangmassage: Er en behandlingsform med klangskåle fysisk på kroppen. Individuel behandling, der ikke er terapeutisk, men udelukkende ses som wellness for den enkelte person.

Klangmassør Anne Viese tilbyder klangmassage

Klangmassør Anne Viese tilbyder klangmassage

Typisk for en behandling med klangmassage, er at du kommer til klinikken. Jeg fortæller kort om klangskåle og du sanser klangskålenes vibrationer inden du kommer op på massagebriksen, hvor den samlede behandling kan varer fra ca 30 - 60 minutter. Vi taler altid lidt sammen inden du får klangmassage, da jeg gerne vil have information om din fysiske såvel som psykiske tilstand. I enkelte tilfælde er der særlige hensyn jeg må tage i forbindelse med klangmassagen, og hvis du fortæller mig det inden jeg går igang med klangmassagen, kan jeg fokusere mere målrettet i min behandling, frem for at bruge tid på selv at sanse hvorpå kroppen du måtte have ekstra brug for massage med klang, eller hvor jeg helst skal undgå at behandle. Din individuelle klangbehandling tilbydes i klinikken i Odense C, Hjortøvænget 12. Onsdage og torsdage kl. 10-15.00. Eller efter aftale. Tidsbestilling til 60661631


 

Klangmassage kursus: Tilbydes både til enkeltpersonen på mine private kurser rundt i landet og for skoler og institutioner, der gerne vil uddanne deres personale, så de kan give borgere og børn klangmassage, beroligende lyd med klangskåle. Effektivt på særlige målgrupper. Klangmassagekursus for stressramte varer typisk 3-4 timer 1 eller 2 sammenhængende dage.

Klangmassage Snusekursus II - 12/3 kl 12-16, pladsreservation på mobil 60661631

Klangmassage Snusekursus, varighed:  3-4 timer -mere information på mobil 60661631

Klangmassage kursus for stressramte, kalder jeg for snusekursus - det er egentligt for alle, der gerne vil snuse til basis teknikkerne i klangmassage og håndtering af klangskåle. Desuden får du den helt elementære basisviden og historien bag begrebet klangmassage. Min egen personlig historie om, hvad der bragte mig i kontakt med denne noget anderledes  verden, får du også.

Et snusekursus til klangmassage koster 860,-

Når du har deltaget på snusekursus kan du komme til klangmassage øvedagene, der tilbydes ca hver anden måned. Her stilles klangskåle til udlån, klangmassage brikse og kyndig vejledning i klangmassage, hvis du skulle have glemt grundpositionerne og skålehåndteringen. Desuden får du lidt ekstra brugbare fif til din videre klangmassage.

Øvedagene koster kr. 600,- at deltage i og foregår oftest søndage eller torsdage kl. 13-16.30  - dette oplyses i nærmere i mine nyhedsbreve, som du er velkommen til at tilmelde dig til.

Du kan tage alle de klangmassage Snusekurser du har lyst til, da ikke eet kursus er ens. Du får kursus bevis.


Klangatøruddannelse

Sidste skud på stammen er uddannelse som klangaktør, der lærer den klanginteresserede at gå dybere med klangmassage. Her får du indblik i hvordan du behandler specifikke problemoråder med klangmassage. Desuden får du indblik i hvad, der skal til for at lave klangmeditation - forløbet lærer dig konkrete teknikker til at lave meditationer, der er guidede og som svinger med klangskålenes frekvenser. Yderligere får du snuset til, hvordan du sammen med andre klangaktører kan lave events. Klangoplevelser som jeg kalder for klangbade. Disse klangbade foregår ikke i vandet, men på land og er kun muligt at sætte iværk med minimum 3-4 klangaktører, så dette er hvad du kan gå i dybden med på klangaktøruddannelsens modul II, der fokuserer på gruppedynamik og på samarbejde mellem klangaktørerne.

Annes klangkoncerter

Annes klangkoncerter

Benyt gerne kontakt formularen herunder, hvis du vil tilmeldes klangaktøruddannelsen.

 

Klangretræte i Valby d. 5-7. oktober

Ellers tjek kalenderen for øvrige kurser her


 

Anne Viese - Klangmester

Anne Viese - Klangmester

Klangoplevelser - med særlige fordele

Tilmeld dig gerne mit nyhedsbrev, så bliver du een af de første der får besked om de særligt gode nyheder. Det er nemlig ikke alle begivenheder, jeg lister op på hjemmesiden eller mine facebook sider.

Her er en kort lydfil med klangskåle ude i regnen. Jeg har bemærket at regnlyde sammen med klanglydene virker meget beroligende, måske synes du det også. Tryk på lydfilen herover og bedøm selv.

Har du spørgsmål til yderligere, så skriv endeligt til mig eller kontakt mig på tlf 60661631. Fysisk bor jeg på adressen: Hjortøvænget 12, 5000 Odense C, men har et par adresser i Odense og i København, hvorfra jeg tilbyder klangmeditation og klangmassage på hold.

Vil du vide mere om mig, så tjek mig evt ud på de sociale medier som LinkedIn: tryk her  eller facebook: tryk her

1 Response

  1. xxx
    Hі theгe to every bodү, it's my first visіt of this blog; this weƄ site includes remarкable and aсtuаlly excellent mateгial designed for viѕitors.

Leave a comment

Følg mig og få særlige fordele ;-)

Læs med, når jeg skriver om bl.a. stress, klang og de spændende udfordringer, jeg har som iværksætter. Desuden får du:

- Særlige invitationer med rabat fordele.
- Opdateringer på kommende klangoplevelser.
- Tilbud på kurser, medier og litteratur.

Nyhedsbrevet udsendes 2-4 gange pr. måned og du kan til hver en tid afmelde.