klarsynet

Kunst og Klang var ordene der kom til mig til en af mine første klang oplevelser. Her var jeg selv under uddannelse til klangmassør og oplevede, hvordan en klang meditation kunne forløbe - her poppede en uventet besked op: "Kunst og Klang - husk det! Det er det du vil komme til at undervise i.

3 uger efter modtog jeg et klarsyn, et detaljeret et af slagsen (som jeg huskede at nedskrive) Kort og godt omhandlede det temaet "Kunst og Klang". Her fik min klang makker og jeg besøg af store busser, der ankom med grupper af mennesker. Sommetider skulle de overnatte på oppustelige madrasser i nogle sove rum eller i telte, andre gange var de her kun nogle få timer. Der kom særlige grupper af mennesker, som var døve eller blinde. De kom til os i mindre grupper. Nogle af de døve kunne "se" og lokaliserer sig i et rum fyldt med ting ved at sige lyde eller ligefrem synge!

Unge mennesker/ teenagere med problemer kom også - og de fik altid en oplevelse for livet. Sensitive og stressede mennesker i alle aldre fik vækket deres sanser på helt nye måder. Nogle lærte - ud over at blive stimuleret med klangen fra skålene - at snitte træfigurer og synge overtone sang! Andre lærte at skabe med farver. Ved hjælp af lyd og farve blev inspirationen vækket til live og de begyndte at blomstre op på ny.

Jeg arbejder stødt og roligt frem mod den hverdag, jeg så mig selv være en del af. Men jeg tror også på at "tilfældige sammentræf vil lede mig den rigtige retning, når tiden er inde".

No Comments Yet.

Leave a comment

Følg mig og få særlige fordele ;-)

Læs med, når jeg skriver om bl.a. stress, klang og de spændende udfordringer, jeg har som iværksætter. Desuden får du:

- Særlige invitationer med rabat fordele.
- Opdateringer på kommende klangoplevelser.
- Tilbud på kurser, medier og litteratur.

Nyhedsbrevet udsendes 2-4 gange pr. måned og du kan til hver en tid afmelde.