Klangaktør Uddannelse

Vil du blive klogere på klangmassage? og vil du udvikle dig som menneske gennem klangaktørens rolle?

Klangaktøruddannelsen kan du deltage på, når du har taget mine klangmassage snusekurser på min. 4 lektioner. Uddannelsen er bygget op af tre moduler, hvor det første modul er for et slags "Snuse-modul". Her får du indblik i klangene udfra hvordan du lærer dine skåle at kende. Dels gennem klangbad, hvor du præsenteres for forskellige teknikker i at anslå skålene, således at deltageren eller den modtagende nydenede person får størst gavn og udbytte af et klangbad - med skåle der "bader" personen fra flere vinkler.

Desuden får du nogle meget lærerige timer indenfor klangmassage, så du som klangaktør selv oplever, hvordan du med 1-3 skåle kan behandle dig selv og andre.

Klangaktøruddannelsen er så meget andet end den individuelle behandling med klangskåle, uddannelsen henvender sig til mennesker, der vil udvikle sig og søge dybere i sig selv med klangene.

Klangaktøruddannelse henvender sig også til mennesker med stress tæt inde på livet. Eller mennesker, der kender til det at være sensitive, eller at arbejde med sensitive og stressbelastede mennesker.

Som klangaktør - med en masse konkrete teknikker i rygsækken, lærer du at behandle specifikke kropsområder, der er kommet ud af balance. Du undervises og får indblik i aura energien, flowet i meridianbanerne i kroppen, din chakras eller energi-hjul, dom det hedder på Sanskrit. Når du kender til kroppens energi og aura, kan du lettere danne dig et overblik over hvor klienten har sine udfordringer. Måske vil du gerne blive klogere på, hvordan du behandler en skulderskade, en brækket knogle, et barndomstraume, chok og/eller stress symptomer?

Det får du dels indblik i under min undervisning og du kan læse og se billeder heraf i mit undervisningskompendium, som du får efter dit "Snuse-modul" på Klangaktør uddannelsen.

Du være opmærksom på, at klangmassage endnu kun er et wellness begreb og derfor ikke en terapiform - medmindre du har den terapeutiske del fra en anden uddannelse, så kan du ikke reklamere med, at du lave terapi med klangmassage. Vi helbreder ikke, men vi hjælper kroppens energier i balance med klangene fra klangskålene.

Efter dit første modul får vi en tand dybere og vi koncentrerer os om specifikke grundstillinger, der kan skabe balance og harmoni ved problematikker, der har sat sig som fx en tennisalbue, hold i ryggen, mave-tarm lidelser eller noget helt fjerde.

Du får intens oplæring i, hvordan du behandler med klangskåle på børn og voksne, unge som ældre, handicappede eller dyr. Du lærer også at rense et hus eller et sted for dårlige energier og får indblik i gruppe dynamikken - i synergie effekten af mange klangaktører, der samarbejder og som bygger klangene op under et klangbad eller en klangkoncert.

Det tager 10 hele dage at uddanne dig som klangaktør og du bestemmer selv, hvordan du vil strikke dagene sammen.

For tiden er der enkelte, der tager klangaktøruddannelsen som ene-undervisning hos mig. det er en slags mesterlære model. Hvor du følger mig på tæt hold, når jeg tager ud og laver events af den ene og anden art. Desuden har vi minimum 3 supervisons-møder, hvor den enkelte stiller skarpt på en problematik hun /han gerne vil have belyst og have klarhed omkring.

Vejen - processen og den tid hvor du er under uddannelsen, er vigtig, meget vigtig. Som klangaktør elev må du huske at være ydmyg i det du foretager dig og det jeg lærer dig op i. Et skridt af gangen. Hvert skridt er uundværlige - det ene fører til det næste og der er en mening med at Klangaktøruddannelsen er bygget op på denne måde, hvor du først får indblik i klangmassagen og klangbadet, dernæst i klangmeditationerne og til sidst klangkoncerterne og klangbadede for det større publikum.

Jeg vil sige det er hele essensen, kernen i værket. Når du først kommer i kontakt med klangskålene, må du lære ydmyghedens kunst, du må lære at opleve klangene indvendigt fra - først da kan du bringe dem til live i store forsamlinger, hvor du kan sprede glæde og ro i de netværk, du omgiver dig med. Vi laver sanse-øvelser med klangene, så du med skærpede sanser oplever klangenes effekter i grupperegi og individuelt.

 

Klangaktøruddannelsens  grundkursus "Snusemodul" varer 3 hele dage med i alt 24 lektioner undervisning.

Du får kursusbevis for din deltagelse på hvert modul, når alle 3 moduler er vel overstået med en praktisk eksamen får du dit uddannelses bevis overrakt med en lille ceremoni.

Du kan tage 1. modul i København, der starter fredag d. 5. oktober og i Skanderborg, hvor datoen er på vej. Skulle du få lyst til at være med på uddannelsen, så kontakt mig på mobil 60661631 eller skriv til mig på Annes@klang-oplevelser.dk

i odense kan du tage klangaktøruddannelsen a la mesterlære model, hvilket vil sige, at det er 1-til-1 undervisning og en smule dyrere. Du aftaler dine timer med mig løbende. Sessionerne foregår i Odense, mens klangoplevelserne som du hjælper mig med kan foregå i alle byer..

Her kommer klangene virkeligt til sin ret.

 

 

 

No Comments Yet.

Leave a comment

Følg mig og få særlige fordele ;-)

Læs med, når jeg skriver om bl.a. stress, klang og de spændende udfordringer, jeg har som iværksætter. Desuden får du:

- Særlige invitationer med rabat fordele.
- Opdateringer på kommende klangoplevelser.
- Tilbud på kurser, medier og litteratur.

Nyhedsbrevet udsendes 2-4 gange pr. måned og du kan til hver en tid afmelde.