Vil du blive klogere på klangmassage? og vil du udvikle dig som menneske gennem klangaktørens rolle?

Klangaktøruddannelsens fødsels skete henover et par nætter, hvor jeg skrev tanker og idé indfald ned. Herefter postede jeg det på de sociale medier, mest som en tanke om, at jeg ville etablere uddannelsen, engang.

Klangmassage Snusekursus

Klangmassage Snusekursus II

Men da jeg så folks positive reaktioner på denne klanguddannelse og de tanker, jeg havde gjort mig derom, omkring stilen og indholdet, var der pludselig en masse tilmeldinger og interesse for min klangaktøruddannelse, som jeg valgte at kalde den, fordi den ikke udelukkende henvender sig til klangmassøren, der beskæftiger sig med individuelle behandlinger, mødet med enkelt personen.

Klangaktøruddannelsen er så meget andet end den individuelle behandling med klangskåle, uddannelsen henvender sig til mennesker, der vil udvikle sig og søge dybere i sig selv med klangene.

Klangaktøruddannelse henvender sig også til mennesker med stress tæt inde på livet. Eller mennesker der kender til det at være sensitive, eller at arbejde med sensitive og stressbelastede mennesker.

Som klangaktør lærer du dels at behandle flere mennesker med klang samtidigt, du får konkrete teknikker til at behandle konkrete kropsområder, der er kommet ud af balance. Du undervises og får indblik i aura energien, flowet i meridianbanerne i kroppen, din chakras og hvad de forskellige steder i kroppen repræsentere og hvordan du på den mest hensigtsmæssige måde hjælper et menneske med at finde indre, ro og nærvær - mentalt og kropsligt. Måske vil du gerne blive klogere i hvordan du behandler en skulderskade, en brækket knogle, et barndomstraume, chok og stress symptomer?

Klangmassør Anne Viese tilbyder klangmassage - individuelle behandlinger i Odense C.

Klangmassør Anne Viese tilbyder klangmassage - individuelle behandlinger i Odense C.

Dog skal du være opmærksom på at klangmassage endnu kun er et wellness begreb og derfor ikke en terapiform - medmindre du har den terapeutiske del fra en anden uddannelse, så kan du ikke reklamere med, at du lave terapi med klangmassage. Vi helbreder ikke, men vi hjælper kroppens energier i balance med klangene fra klangskålene.

Desuden skal du være opmærksom på, at selvom du evt har taget healer uddannelser af den ene eller anden art, så må du ikke kalde de behandlinger du laver under klang-oplevelsers regi for "klang-healing", da jeg på ingen måde beskæftiger mig med healing.

Som klangaktør i mit forum, med speciale indenfor klangmeditationer og klangkoncerter, hvilket du får dybere kendskab til på fortsættelsesholdet til klangaktør, kan du for en periode ikke tilbyde healing. Healing i kirker til klangkoncerter accepteres ikke.

klangkoncert-i-odense-domkirke-anne-vieseNår du uddanner dig som klangaktør på første modul, der strækker sig over 3 hele dage, fordelt på 3 måneder, med 3 løbende supervisionstimer, der aftales individuelt med mig, så har du mulighed for at blive certificeret klangaktør, 2 praktiske eksamener, en hvor du er alene som klangaktør og en, hvor du skal vise, at du kan samarbejde i en gruppe med andre klangaktører. Datoerne finder vi i løbet af uddannelsen, da jeg vurderer, hvilken gren af klangaktørernes virkefelt, der er det er mest hensigtsmæssige, at du får arbejdet med.

Andet modul giver dig dybere indblik i klangaktørens legeplads, som jeg ser det - til klangkoncerterne. Klangkoncerterne er det område jeg selv brænder rigtig meget for. Det er nok også det område jeg har udviklet mig i og under - allermest. Fra en forsigtig, genert kvinde, der ikke turde sige noget højt i forsamlinger, til een der efterhånden synes det er let som en leg...

Klangunderviser Anne VieseSkulle du få lyst til at være med på uddannelsen, er der venteliste på den der starter søndag d 21. maj - men skulle der være afbud af den ene eller anden årsag, kan du være heldig at komme med på holdet, der har maksimalt 12 deltagere.

Næste holdopstart bliver i København

 

Følg mig og få særlige fordele ;-)

Læs med, når jeg skriver om bl.a. stress, klang og de spændende udfordringer, jeg har som iværksætter. Desuden får du:

- Særlige invitationer med rabat fordele.
- Opdateringer på kommende klangoplevelser.
- Tilbud på kurser, medier og litteratur.

Nyhedsbrevet udsendes 2-4 gange pr. måned og du kan til hver en tid afmelde.