Klangaktør Uddannelse

Vil du blive klogere på klangmassage? og vil du udvikle dig som menneske gennem klangaktørens rolle?

Klangaktøruddannelsens fødsels skete henover et par nætter, hvor jeg skrev tanker og idé indfald ned. Herefter postede jeg det på de sociale medier, mest som en tanke om, at jeg ville etablere uddannelsen, engang.

Klangmassage Snusekursus

Klangmassage Snusekursus II

Men da jeg så folks positive reaktioner på denne klanguddannelse og de tanker, jeg havde gjort mig derom, omkring stilen og indholdet, var der pludselig en masse tilmeldinger og interesse for min klangaktøruddannelse, som jeg valgte at kalde den, fordi den ikke udelukkende henvender sig til klangmassøren, der beskæftiger sig med individuelle behandlinger, mødet med enkelt personen.

Klangaktøruddannelsen er så meget andet end den individuelle behandling med klangskåle, uddannelsen henvender sig til mennesker, der vil udvikle sig og søge dybere i sig selv med klangene.

Klangaktøruddannelse henvender sig også til mennesker med stress tæt inde på livet. Eller mennesker der kender til det at være sensitive, eller at arbejde med sensitive og stressbelastede mennesker.

Som klangaktør lærer du dels at behandle flere mennesker med klang samtidigt, du får konkrete teknikker til at behandle konkrete kropsområder, der er kommet ud af balance. Du undervises og får indblik i aura energien, flowet i meridianbanerne i kroppen, din chakras og hvad de forskellige steder i kroppen repræsentere og hvordan du på den mest hensigtsmæssige måde hjælper et menneske med at finde indre, ro og nærvær - mentalt og kropsligt. Måske vil du gerne blive klogere i hvordan du behandler en skulderskade, en brækket knogle, et barndomstraume, chok og stress symptomer?

Klangmassør Anne Viese tilbyder klangmassage - individuelle behandlinger i Odense C.

Klangmassør Anne Viese tilbyder klangmassage - individuelle behandlinger i Odense C.

Dog skal du være opmærksom på at klangmassage endnu kun er et wellness begreb og derfor ikke en terapiform - medmindre du har den terapeutiske del fra en anden uddannelse, så kan du ikke reklamere med, at du lave terapi med klangmassage. Vi helbreder ikke, men vi hjælper kroppens energier i balance med klangene fra klangskålene.

Desuden skal du være opmærksom på, at selvom du evt har taget healer uddannelser af den ene eller anden art, så må du ikke kalde de behandlinger du laver under klang-oplevelsers regi for "klang-healing", da jeg på ingen måde beskæftiger mig med healing.

Klangkoncerterne er det område jeg selv brænder rigtig meget for. Det er nok også det område jeg har udviklet mig i og under - allermest. Fra en forsigtig, genert kvinde, der ikke turde sige noget højt i forsamlinger, til at kunne tale og synge en helt kirke i knæ. Ja det var ikke det der var målet med mine erfaringer indenfor klangene. Det ene førte mig intuitivt til det næste. Een enkelt skål - fik selskab af mange flere skåle.

Men vejen - processen, den tid hvor dit sind og din krop modnes sammen med klangene er vigtig, meget vigtig. Jeg vil sige det er hele essensen, kernen i værket. Når du først kommer i kontakt med klangskålene, må du lære ydmyghedens kunst, du må lære at opleve klangene indvendigt fra - først da kan du bringe dm til live i store forsamlinger, hvor du kan sprede glæde og ro i de netværk du omgiver dig med.

Klangunderviser Anne VieseSkulle du få lyst til at være med på uddannelsen, så kontakt mig på mobil 60661631 eller skriv til mig på nedenstående kontaktformular.

Klangaktøruddannelsens  grundkursus varer 3 hele dage:

  • d. 5-7/10 på Kilden i Valby - et retræte ophold for dig, der vil dig selv det bedste.

Her koncentrerer vi os om klangmassage "selvmassage med klangskåle" her medfølger en opslagsbog, som er sat op næsten som en madopskrift, der kortlægger, hvilke problematikker og ubalancer, der kan genoprettes med 1-3 klangskåle. Desuden du får indblik i aura - din energi set i farver, hvor jeg tegner deltagernes aura og fortæller herudfra, hvordan auraen er bygget op og hvordan den ser ud, set i farver. Endeligt lærer du at slippe kontrollen med kurset: Kunst og klange. Her vil du opleve en hel dag i stilhed, derfor kalder jeg denne klangretræte, (der også er første del af klangaktøruddannelsen) for "Klang og stilhed". Læs mere her http://www.klang-oplevelser.dk/2018/02/retraete-ophold-klang-og-stilhed/

Der kræves ingen forudsætninger for at deltage på dette første grundkursus, som klangaktør. Får du lyst til at fortsætte tager det andet grundkursus på klangaktøruddannelsen ialt 2 x 3 dage + en dag til praktisk eksamen.

Det udvidede grundkursus som klangaktør foregår i Spanien (7 dage) d. 13 - 20/4 2019.

 

 

No Comments Yet.

Leave a comment

Følg mig og få særlige fordele ;-)

Læs med, når jeg skriver om bl.a. stress, klang og de spændende udfordringer, jeg har som iværksætter. Desuden får du:

- Særlige invitationer med rabat fordele.
- Opdateringer på kommende klangoplevelser.
- Tilbud på kurser, medier og litteratur.

Nyhedsbrevet udsendes 2-4 gange pr. måned og du kan til hver en tid afmelde.